Όλγα Κιουρτσάκη: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κόρη της – Με δάκρυα στα μάτια η Άντζελα Δημητρίου

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από την Τρίτη, η Όλγα Κιουρτσάκη και ο σύζυγός της, Φώτης Λιώσης, καθώς έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι που θα πάρει το όνομα Μικαέλα Αγγελική και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Όλγα Κιουρτσάκη πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο μαζί με την νεογέννητη κόρη της έχοντας φυσικά στο πλευρό της τον σύζυγό της και τη μητέρα της.

Η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» βρέθηκε στο ιδιωτικό μαιευτήριο, με την Άντζελα Δημητρίου να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της στις δηλώσεις της: “Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη και πολύ ευτυχισμένη που το παιδί μου επιτέλους έφερε στον κόσμο το δικό της παιδί και θα γίνει μια τέλεια μητέρα. Φυσικά αυτό το οφείλουμε στον γιατρό μας, τον κ. Καλογήρου. Με πολλή αγωνία περίμενα να γεννηθεί το εγγόνι μου και να το πάρω στην αγκαλιά μου. Ήταν 1η του μήνα, ήταν ό,τι καλύτερο μου έφερε ο Θεός στην αγκαλιά μου”.

Η Όλγα Κιουρτσάκη δήλωσε με τη σειρά της εμφανώς συγκινημένη: “Νιώθω ότι ολοκληρώθηκα σαν γυναίκα, σαν άνθρωπος. Δεν περιγράφεται το συναίσθημα, ευτυχία, αγάπη”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα