Όλα όσα αποκάλυψε η Kim Cattrall για τη Samantha Jones
@jill.greenberg

Η Kim Cattrall ξεκαθάρισε την κατάσταση μια και καλή.

Η διάσημη ηθοποιός συμμετείχε στην iconic σειρά του HBO, ‘Sex and the City’. Υποδυόταν τη δυναμική και τολμηρή Samantha Jones, η οποία είχε σπάσει τα γυναικεία στερεότυπα της εποχής. Απελευθερωμένη και γεμάτη αυτοπεποίθηση, η Samanta είχε γίνει εξαιρετικά αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό. Είναι λογικό λοιπόν που όταν ανακοινώθηκε το reboot της εκπομπής, όλοι ανυπομονούσαν για την επιστροφή της στις οθόνες τους. Ωστόσο, δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ‘And Just Like That…‘, αφήνοντας έτσι έναν αέρα μυστηρίου γύρω από την απουσία της.

Η Kim Cattrall έδωσε πρόσφατα μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ‘Variety’ και μίλησε ανοιχτά για το συγκεκριμένο θέμα.

“Ποτέ δεν μου ζητήθηκε να πάρω μέρος στο reboot”, ξεκίνησε λέγοντας η 65χρονη. “Είχα ξεκαθαρίσει τη θέση μου ύστερα από τη πιθανότητα δημιουργίας μιας τρίτης ταινίας ‘Sex and the City’. Οπότε έμαθα τα νέα όπως όλοι οι άλλοι άνθρωποι… μέσω των social media”, πρόσθεσε. Στη συνέχεια, εξήγησε ότι η σειρά έχει αντλήσει μεγάλη έμπνευση από το σενάριο της τρίτης ταινίας. “Η εκπομπή είναι στην ουσία η τρίτη ταινία. Τόσο δημιουργική θα ήταν…”.

“Θα προτιμούσα σίγουρα να είχαμε όλες μας έναν πραγματικό λόγο για να γυρίσουμε την τρίτη ταινία, αλλά αυτό δεν συνέβη. Ταυτόχρονα, όμως, ήμουν πραγματικά έτοιμη να προχωρήσω παρακάτω. Και αυτό ακριβώς είχα ευχηθεί, να είμαι σε διαφορετικά μέρη και να παίζω διαφορετικούς χαρακτήρες. Όσο δύσκολο και τρομακτικό κι αν ήταν το να υποστηρίξω τον εαυτό μου και να δέχομαι bullying από τον κόσμο, το κατάφερα και το έκανα. Είπα ‘αυτή είναι η πορεία μου, είμαι καλά και μου άρεσε να εργάζομαι μαζί σας – αλλά μέχρι εδώ'” ανέφερε η Kim.

“Πιστεύω ότι θα στεναχωριόμουν πολύ περισσότερο αν δεν είχα κάτι σαν το Queer ή το How I Met Your Father”, είπε σχετικά με τα καινούρια επαγγελματικά projects της. “Εκεί εστιάζω. Τα υπόλοιπα είναι σαν μια ηχώ του παρελθόντος. Φυσικά είναι υπέροχο οι άνθρωποι να ζητούν κι άλλο από εμένα, ειδικά στα 65 μου. Είναι πολύ σπάνιο αυτό στον χώρο της υποκριτικής. Είμαι υπερήφανη που άφησα πίσω μου κάτι τόσο σημαντικό. Αγαπάω τη Samantha πάρα πάρα πολύ”, ολοκλήρωσε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα