Οι σημαντικές συμβουλές της Kate Winslet προς τις νέες ηθοποιούς
kate.winslet.official

Ύστερα από την εκπληκτική ερμηνεία της στη σειρά ‘Mare of Easttown’, η 46χρονη ηθοποιός αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από την ηθοποιία. Έναν χρόνο αργότερα, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε στο ‘Variety’, ανακοίνωσε ότι έχει έρθει η ώρα να επιστρέψει στα υποκριτικά της καθήκοντα και επιπλέον έδωσε χρήσιμες συμβουλές και ενθάρρυνε με τα λόγια της, τις επίδοξες ηθοποιούς που ξεκινούν τώρα την καριέρα τους.

“Έκανα ένα χρόνο διάλειμμα για να είμαι με την οικογένειά μου και να επανέλθω από το Mare of Easttown. Ήταν καλό να έχω χρόνο να επαναλειτουργήσω. Αλλά αγαπώ τη δουλειά μου και είμαι πραγματικά έτοιμη να επιστρέψω” δήλωσε η Kate Winslet.

“Δεν πρέπει να περιμένεις ότι ο κόσμος σου χρωστάει κάτι για το οποίο δεν έχεις εργαστεί σκληρά να καταφέρεις για τον εαυτό σου. Δεν θα σου δοθεί στο πιάτο. Απλά συνέχισε να πειραματίζεσαι και να εξασκείσαι ακόμα κι αν είσαι στο σπίτι. Μην ασκείς την υποκριτική μπροστά σε έναν καθρέφτη. Αυτό που κάνει είναι να σου δείχνει τις εκφράσεις του προσώπου σου, είναι όμως πιο σημαντικό να ξεκινάς από μέσα σου” ξεκίνησε λέγοντας.

“Προσπάθησε να μην είσαι σκληρός με τον εαυτό σου, εάν δεν πάρεις έναν ρόλο που ήθελες πολύ, απλά συνέχισε. Μην κοιτάς την εμφάνισή σου, θα σε κάνει περισσότερο ανασφαλή και θα διασπάσει την προσοχή σου. Απλά απόλαυσέ το. Η υποκριτική είναι χαρά και απόλαυση. Συνέχισε να απολαμβάνεις αυτό που σε κάνει να νιώθεις” πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα