Ο Weeknd είναι ο νέος πρέσβης καλής θέλησης του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών
wfp.org

Μπορεί οι φήμες να λένε πως ο Weeknd έχει ρομαντική σχέση με την Angelina Jolie καθώς ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει πολλές φορές μαζί το τελευταίο διάστημα, αυτό ωστόσο που θεωρείται σίγουρα επίσημο είναι πως ανακηρύχθηκε ο νέος πρέσβης καλής θέλησης του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών (WFP) – σκοπό για τον οποίο αγωνίζεται και η διάσημη ηθοποιός. Ο Καναδός τραγουδιστής που βγάζει το ένα hit μετά το άλλο, παρέλαβε την τιμητική διάκριση σε πρόσφατη τελετή στο Λος Άντζελες.

«Το Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα του ΟΗΕ επιτελεί επείγον και σημαντικό έργο για να αλλάξει και να σώσει ζωές σε καθημερινή βάση και αισθάνομαι ενθουσιασμένος που θα βοηθήσω στην αντιμετώπιση της παγκόσμιας πείνας και τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη» ανέφερε ο ίδιος. Ο Weeknd έχει δωρίσει στο παρελθόν περισσότερα από τρία εκατομμύρια δολάρια σε πολλούς οργανισμούς και ανθρωπιστικούς σκοπούς. Πιο πρόσφατα έκανε δωρεά ύψους ενός εκατομμυρίου για να στηρίξει τις προσπάθειες αρωγής του WFP στην Αιθιοπία.

Οι συγκρούσεις γύρω από την Αιθιοπία επηρεάζουν βαθιά τον καλλιτέχνη, οι γονείς του οποίου είναι Αιθίοπες μετανάστες στον Καναδά. Ο Weeknd αναφέρει σε δελτίο τύπου: «Η συνεργασία μας είναι μια γνήσια προέκταση όλων των προσπαθειών και των προθέσεών μας να βοηθήσουμε αυτούς που έχουν ανάγκη και να τερματίσουμε τα τόσα δεινά».

Ο Barron Segar, επικεφαλής του WFP μίλησε για την ένταξη του Weeknd στο πρόγραμμα λέγοντας, «είτε τραγουδάει, είτε μιλάει για την παγκόσμια πείνα, η φωνή του Weeknd είναι ισχυρή και εμπνευσμένη, ισοδύναμη με την αφοσίωσή του να βοηθάει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Είναι τιμή μας που εντάχθηκε στην αποστολή μας. Αναμφίβολα θα εμπνεύσει την επόμενη γενιά ανθρωπιστών στον αγώνα για να διασφαλιστεί ότι κανένας άνδρας, γυναίκα ή παιδί δεν θα κοιμάται πεινασμένος».

Well done Weeknd!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα