Ο πρίγκιπας Louis λιώνει καρδιές – Οι ξεκαρδιστικές συμβουλές στην Εθνική Αγγλίας πριν από το Euro
O πρίκγιπας Louis μέσα σε όχημα στο C17 αεροπλάνο με τη μητέρα του, πριγκίπισσα της Ουαλίας, Catherine, στη διάρκεια επίσκεψής τους στο Air Tattoo στη RAF στις 14 Ιουλίου 2023.
O πρίκγιπας Louis μέσα σε όχημα στο C17 αεροπλάνο με τη μητέρα του, πριγκίπισσα της Ουαλίας, Catherine, στη διάρκεια επίσκεψής τους στο Air Tattoo στη RAF στις 14 Ιουλίου 2023. Photo by Chris Jackson/Getty Images)

Για άλλη μια φορά ο πρίγκιπας Louis έκλεψε τις εντυπώσεις και τις καρδιές με τις αξιολάτρευτες -και εξίσου ξεκαρδιστικές- συμβουλές του στους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Αγγλίας ενόψει της αυλαίας του Euro 2024.

O πρίγκιπας William έκανε επίσκεψη-έκπληξη στους παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας, ως προστάτης της Ομοσπονδίας, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και μετέφερε το μήνυμα του μικρότερου γιου του, πρίγκιπα Louis.

Όπως αποκάλυψε: “Ήμουν στον δρόμο για το σχολείο σήμερα το πρωί και ρώτησα [τα παιδιά]: Τι να πω στην ομάδα της Αγγλίας σήμερα; Η καλύτερη συμβουλή που μου έδωσαν ήταν να τρώτε διπλάσια ποσότητα από ό,τι θα τρώγατε κανονικά. Οπότε τώρα έχω οράματα όλων σας να τρέχετε με τεράστια κοιλιά και ράμματα στο γήπεδο… Οπότε νομίζω ότι θα πρέπει να μην πάρετε τη συμβουλή του μικρότερου γιου μου τοις μετρητοίς”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα