Ο Julian Lennon αθέτησε την υπόσχεση που έδωσε σχετικά με τον πατέρα του, John Lennon
@fluid.company_music

Ο Julian Lennon δείχνει την υποστήριξή του στην Ουκρανία με έναν αρκετά ξεχωριστό τρόπο.

Ο Βρετανός τραγουδιστής, φωτογράφος και φιλάνθρωπος είναι ο γιος του μέλους των Beatles, John Lennon. Ο θρυλικός μουσικός τον είχε αποκτήσει μαζί με την πρώτη του σύζυγο, Cynthia Powell την οποία κρατούσε… κρυφή. Το ζευγάρι είχε αναγκαστεί να διατηρήσει τον γάμο του μυστικό, ώστε να προστατευτεί η φήμη του John ως teen idol. Πρόκειται για μια κοινή πρακτική της εποχής που ήθελε τους σταρ να είναι φαινομενικά διαθέσιμοι για τις θαυμάστριές τους.

“Έχω διαβάσει τόσα βιβλία και έχω δει τόσες ταινίες για τον John, αλλά εμείς δεν υπάρχουμε πουθενά. Είναι σαν να είμαστε βουβά πρόσωπα στη ζωή του κι όμως περάσαμε σχεδόν 10 χρόνια μαζί”, είχε εξομολογηθεί παλαιότερα σε συνέντευξή της η Cynthia.

Οι απιστίες του John Lennon ήταν ασυγχώρητες και η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο όταν γνώρισε την Yoko Ono. Το 1968 λοιπόν αποφάσισαν από κοινού να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους και να πάρουν διαζύγιο. Ωστόσο, είχαν φέρει μαζί ένα παιδί στον κόσμο και έπρεπε να διατηρήσουν καλές σχέσεις για χάρη του. Η Cynthia πήρε την επιμέλειά του Julian, ο οποίος πλέον είναι 59 χρονών.

Είχε ορκιστεί ότι δεν θα τραγουδήσει ποτέ δημοσίως τη μεγάλη επιτυχία του πατέρα του ‘Imagine’, όμως αθέτησε την υπόσχεση για έναν σημαντικό λόγο.

Ερμήνευσε το iconic κομμάτι και το δημοσίευσε στο instagram. “Σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης ένιωσα την ανάγκη να απαντήσω με τον πιο σημαντικό τρόπο που μπορούσα. Οπότε σήμερα για πρώτη φορά τραγουδάω δημοσίως το τραγούδι του μπαμπά μου, Imagine”, έγραψε στην ανάρτηση του.

“Αλλά κι επειδή οι στίχοι αντικατοπτρίζουν την συλλογική μας επιθυμία για ειρήνη παγκοσμίως. Γιατί μέσα σε αυτό το τραγούδι μεταφερόμαστε σε ένα χώρο όπου η αγάπη και το μαζί γίνονται η πραγματικότητά μας για μια στιγμή στον χρόνο. Το τραγούδι αντανακλά το φως στο τέλος του τούνελ, αυτό για το οποίο όλοι ευχόμαστε. Εκατομμύρια αθώες οικογένειας έχουν αναγκαστεί να φύγουν από την άνεση των σπιτιών τους και να βρουν άσυλο αλλού. Ζητάω από τους παγκόσμιους ηγέτες και όσους πιστεύουν στο νόημα του ‘Imagine’ να στηρίξουν τους πρόσφυγες παντού”, είπε χαρακτηριστικά.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα