Ο Johnny Depp είναι το θύμα της Amber Heard;
@johnnydeppoffical__

Σε μια δικαστική διαμάχη που φαίνεται πως δεν έχει τέλος, η δικηγόρος του Johnny Depp ξεκίνησε την κατ’ αντιπαράθεση εξέταση της Amber Heard το απόγευμα της Δευτέρας, επιδιώκοντας να υπονομεύσει τον ισχυρισμό της, ότι ο ηθοποιός της επιτέθηκε σωματικά πολλές φορές. Η Camille Vasquez, παρουσίασε μια σειρά φωτογραφιών της Heard που τραβήχτηκαν λίγο μετά από τα υποτιθέμενα περιστατικά βίας. Στις εικόνες, η Amber δεν φαινόταν να έχει μώλωπες ή άλλα σημάδια.

«Θα πρέπει να δείτε πώς ήταν κάτω από το μακιγιάζ», απάντησε η ηθοποιός. Η ίδια ολοκλήρωσε την απευθείας κατάθεσή της νωρίτερα τη Δευτέρα, λέγοντας ότι τελικά αποφάσισε να αφήσει τον Depp επειδή φοβόταν ότι δεν θα επιζούσε από τη σχέση.

Όταν ήρθε η σειρά της να ξεκινήσει την εξέταση, η Vasquez σημείωσε ότι ο Depp δεν είχε οπτική επαφή με τη Heard από τότε που ξεκίνησε η δίκη πριν από περισσότερο από ένα μήνα. Ο star του Hollywood κατέθεσε τον Απρίλιο ότι η Heard ήταν εκείνη που τον κακοποίησε και ότι συνήθως έφευγε όποτε οι αντιπαραθέσεις τους γίνονταν σωματικές. «Ο Depp είναι το θύμα σου, έτσι δεν είναι;» ρώτησε η δικηγόρος την Heard, η οποία απάντησε αρνητικά.

Η Vasquez αναφέρθηκε επίσης στην έλλειψη σύγχρονων ιατρικών αρχείων που θα τεκμηριώνουν την κακοποίηση της Heard. Η ηθοποιός κατέθεσε ότι δεν ζήτησε ιατρική βοήθεια αφού ο Depp φέρεται να τη βίασε με ένα μπουκάλι κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της στην Αυστραλία το 2015. Σε τρεις ημέρες απευθείας εξέτασης, οι δικηγόροι της Heard παρουσίασαν μια σειρά φωτογραφιών που έδειχναν σημάδια στα χέρια της, καθώς και μώλωπες στο πρόσωπο και τη γραμμή των μαλλιών της.

To be continued…

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα