Ο Joaquin Phoenix υιοθέτησε μια… γαλοπούλα
Instagram @joaquinphoenixofflcial

Ο Joaquin Phoenix είναι γνωστός ακτιβιστής, ο οποίος ακολουθεί έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος. Κατά τη διάρκεια μάλιστα της απονομής του Όσκαρ του, είχε εκμεταλλευτεί τον χρόνο που του διατέθηκε μιλώντας για τα προβλήματα που υπάρχουν στον πλανήτη μας. Ο Αμερικανός ηθοποιός λοιπόν δεν διστάζει να εκφράσει τις απόψεις του. Τόσο αυτός όσο και η σύζυγός του, Rooney Mara, έχουν την ίδια στάση και νοοτροπία.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joaquin Phoenix (@joaquinlphoenix)

Δεδομένου αυτού του fact, δεν μας εκπλήσσει η πρόσφατη πράξη του διάσημου ζευγαριού. Οι δυο τους επισκέφτηκαν τον οργανισμό προστασίας ζώων Farm Sanctuary. Με αφορμή την καμπάνια Turkey Project, ενθάρρυναν τους ακολούθους τους να επιλέξουν φέτος να μη φάνε το παραδοσιακό φαγητό της ημέρας των Ευχαριστιών. Οι ηθοποιοί φωτογραφήθηκαν μαζί με μια γαλοπούλα, την οποία στη συνέχεια… υιοθέτησαν.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rooney Mara (@rooney.mara)

“Οι γαλοπούλες είναι συναισθηματικά, έξυπνα και κοινωνικά ζώα. Είναι ανατριχιαστικό ότι περισσότερες από 68 εκατομμύρια γαλοπούλες θα δολοφονηθούν βάρβαρα και θα φαγωθούν αποκλειστικά μέσα στις γιορτές. Αυτή την εποχή της προσφοράς, παρακαλούμε να συμμετέχετε στην υιοθεσία μιας γαλοπούλας και να τις αφήσετε εκτός της πιατέλας σας” δήλωσαν σε statement τους. Επιπρόσθετα, η 36χρονη Mara έχει αναφέρει ότι τα τελευταία οχτώ χρόνια είναι vegan και κάνει οικονομία στο νερό και στο πλαστικό.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rooney Mara (@rooney.mara)

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα