Ο Dior παγώνει την συνεργασία του με τον Travis Scott μετά την τραγωδία στο Houston
@wwd

Cactus Jack θα λεγόταν η συνεργασία του ράπερ με τον οίκο Dior που επρόκειτο να συμπεριληφθεί στην κολεξιόν καλοκαίρι 2022.  Ωστόσο μετά την τραγωδία στο Astroworld Festival τον Νοέμβριο στο Houston, που άφησε πίσω του δέκα νεκρούς ανάμεσά τους κι ένα 9χρονο παιδί, ο οίκος Dior αποφάσισε να βάλει στον πάγο το νέο εγχείρημα από σεβασμό στα θύματα και τις οικογένειές τους.

Instagram @travisscott

«Από σεβασμό προς όλους όσους επηρεάστηκαν από το τραγικό συμβάν στο Astroworld Festival, ο Dior έχει αποφασίσει να αναβάλει επ’ αόριστον το λανσάρισμα των προϊόντων από την Cactus Jack συνεργασία», δήλωσε η εταιρία.

Ο Travis Scott είναι αδιαμφησβήτητα master στις συνεργασίες, με την Nike and Jordan, την McDonald’s, την σχολή μόδας Parsons School of Design να φιγουράρουν στο βιογραφικό του, όμως χάνει τον Dior.

@tmz

Οι έρευνες ωστόσο ακόμα συνεχίζονται και προς το παρόν κανένας δεν έχει χρεωθεί την ευθύνη. Η επίσημη αιτία θανάτου των θυμάτων θεωρήθηκε η ασφυξία ενώ όλο το Houston έχει ταρακουνηθεί κι έχει εγείρει ανησυχίες για τον έλεγχο του πλήθους και την ασφάλεια σε τόσο μεγάλα entertainment events.

Ο δικηγόρος του Travis Scott ισχυρίζεται ότι ο ράπερ αμέσως μετά την συναυλία ήρθε σε επαφή με τις οικογένειες των θυμάτων προκειμένου να αναλάβει ο ίδιος τα έξοδα των κηδειών. Κάποιες από τις οικογένειες αρνήθηκαν.

Instagram @travisscott

«Πονάει πολύ. Πονάει την κοινότητα, πονάει την πόλη. Είναι πολλά τα συναισθήματα, πολύς ο θρήνος», δήλωσε ο Travis ισχυριζόμενος ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας σταμάτησε αρκετές φορές για να ελέγξει αν όλα ήταν εντάξει κι έμαθε την αλήθεια πολύ αργότερα όταν η συναυλία είχε τελειώσει.

Οι χειρονομίες του Scott και οι δηλώσεις του στο Instagram, φυσικά, δεν στάθηκαν αρκετά ούτε για να σώσουν την συνεργασία αλλά ούτε και για να απαλύνουν τον πόνο των ανθρώπων που επηρεάστηκαν από την τραγωδία.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα