Ο Brad Pitt μηνύει την Angelina Jolie
Instagram @justjared

Νέα δικαστική διαμάχη ξέσπασε για το άλλοτε χρυσό ζευγάρι του Hollywood. Και καθώς φαίνεται αυτό το διαζύγιο δεν έχει τελειωμό. Αυτή τη φορά ο Brad Pitt ανακάλυψε μια επενδυτική κίνηση της Angelina, η οποία έδρασε εν αγνοία του και ο πόλεμος ξανάρχισε. Στο επίκεντρο της διαφωνίας βρίσκεται ο αμπελώνας στη νότια Γαλλία, στον οποίο οι δύο ηθοποιοί ήταν συνιδιοκτήτες. 

Instagram @bradpittofficial

Έπεσε η ποιότητα του κρασιού; Όχι, ουδεμία σχέση με αυτό. Απλά η Angelina Jolie κουράστηκε να έχει στην ιδιοκτησία της ένα μέρος που δεν της αποφέρει κέρδη, όπως υποστηρίζει. Έτσι, αποφάσισε να πουλήσει το μερίδιό της, χωρίς να ενημερώσει τον πρώην άντρα της, στον Ρώσο μεγιστάνα Yuri Shefler, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της Stoli Group.

Τώρα μπορείτε να δικαιολογήσετε την απόφαση του Brad να κινηθεί νομικά εναντίον της. Γιατί όπως ο ίδιος υποστηρίζει, ο αμπελώνας που φέρει το όνομα Chateau Miraval ήταν ένα επιχειρηματικό έργο το οποίο, ναι μεν αποφάσισαν να αγοράσουν μαζί, αλλά από την άλλη μόνο ο ηθοποιός επένδυσε χρόνο και χρήμα, ώστε να αποδώσει. Το λιγότερο λοιπόν που θα μπορούσε να κάνει η τέως αγαπημένη του σύζυγος θα ήταν να τον ενημερώσει τουλάχιστον, πριν προχωρήσει στην πώληση.

Instagram @bradpittofficial

Λέτε να δούμε σε επανάληψη την ταινία Mrs and Mr Smith; Εμείς πάντως, περιμένουμε να δούμε αν η απόφαση του δικαστηρίου θα ακυρώσει την πράξη τής Angelina.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα