Ο Benedict Cumberbatch μίλησε για την τοξική αρρενωπότητα και πρέπει να τον ακούσουμε
Instagram @l3enedictcumberbatch

Ο Benedict Cumberbatch έκανε μερικές αξιοσημείωτες δηλώσεις σχετικά με την τοξική αρρενωπότητα. Μολονότι αυτό μπορεί να φέρει πολλούς σε δύσκολη θέση, οφείλουμε όλοι μας να τον ακούσουμε. Ο ταλαντούχος ηθοποιός λοιπόν δίνει το καλό παράδειγμα και το μήνυμά του είναι ξεκάθαρο: οι άντρες πρέπει να σταματήσουν να μιλούν και να ξεκινήσουν να ακούν.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BENEDICT CUMBERBATCH ? (@l3enedictcumberbatch)

Με αφορμή την κυκλοφορία της νέας ταινίας του, η οποία ονομάζεται The Power of the Dog, ξεκίνησε να συζητάει για το συγκεκριμένο θέμα. Αυτή η απόφαση ήταν σωστή, διότι είναι σημαντικό ένας straight άντρας να μιλάει για τέτοια ζητήματα. Λειτουργεί βοηθητικά στην ευαισθητοποίηση περισσότερων ατόμων και στο να δεχτούν αυτό το μήνυμα πιο εύκολα. Δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις, όταν μια γυναίκα κάνει δηλώσεις σχετικά με την τοξική αρρενωπότητα, η πλειοψηφία την κατακρίνει.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Power of the Dog (@powerofthedogfilm)

“Πρέπει να διορθώσουμε αυτή τη συμπεριφορά. Είναι αυτή η επαναστατική, κατά κάποιον τρόπο, στάση των ανδρών. Αυτή η άρνηση και η παιδιάστικη αμυντική στάση του Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Αλλά όχι, πρέπει απλά να σκάσουμε και να ακούσουμε” ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Δεν υπάρχει αρκετή αναγνώριση της αδικίας και, ταυτόχρονα, κάπου κάποτε – μπορεί όχι τώρα, αλλά κάποια στιγμή – πρέπει να κάνουμε ακριβώς αυτό που κάνει το έργο, δηλαδή να εξετάσουμε τις αιτίες πίσω από αυτήν την καταπιεστική συμπεριφορά” πρόσθεσε.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BENEDICT CUMBERBATCH ? (@l3enedictcumberbatch)

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα