Ο Anthony Hopkins εγκατέλειψε τα γυρίσματα – Άγνωστα παρασκήνια από τους “Θρύλους του Πάθους”
O Anthony Hopkins και η Julia Ormond σε σκηνή από τους Θρύλους του Πάθους
Credit: Anthony Hopkins, Julia Ormond/imdb.com

Με τον χειρότερο τρόπο μιλούν όλοι οι συνεργάτες του σκηνοθέτη των Θρύλων του Πάθους, Ed Zwick γι’ αυτόν. Ο σκηνοθέτης μόλις εξέδωσε τα απομνημονεύματά του με τα οποία έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για όσα αναφέρει σχετικά με την επική ταινία όπου πρωταγωνιστούσαν ο Anthony Hopkins, o Brad Pitt, η Julia Ormond και άλλοι επιτυχημένοι ηθοποιοί.

Ο σκηνοθέτης Ed Zwick μεταξύ άλλων, υποστηρίζει ότι ο ίδιος και ο Brad Pitt είχαν έναν τεράστιο καυγά επειδή, όπως ισχυρίζεται ο Zwick, ήταν υπερβολικά επιθετικός στην προσπάθειά του να αποσπάσει μια σπουδαία ερμηνεία από τον Pitt κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του γουέστερν “Legends of the Fall” του 1994.

Αλλά η ιστορία αυτή έχει εξοργίσει τόσο πολύ τους γνώστες της κατάστασης, που έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Pitt. Λένε ότι η αγωνία του ηθοποιού δεν ήταν επειδή ο Zwick ήταν ένας θαρραλέος πλάστης ταλέντων, ήταν “επειδή είναι μ@λ#κ@ς”.

Μια πηγή από τα γυρίσματα δήλωσε στο Page Six ότι δεν ήταν μόνο ο Pitt που τα είχε με τον Zwick κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. “Φώναζε στον κόσμο”, είπε ένας εσωτερικός συνεργάτης για τον Zwick. “Ήταν απίστευτα δύσκολο να δουλέψεις μαζί του”.

Ο Anthony Hopkins [που έπαιζε τον πατέρα του Pitt] σιχάθηκε σε τέτοιο σημείο τον [Zwick] που μπήκε στο αυτοκίνητό του και πήγε στο αεροδρόμιο μια μέρα”, προσθέτουν.

Ο Zwick γράφει στο βιβλίο “Hits, Flops, and Other Illusions: My Fortysomething Years in Hollywood” (όπως αναφέρεται σε απόσπασμα από το Vanity Fair) ο σκηνοθέτης είπε ότι θα προσπαθούσε να ωθήσει τον Pitt πέρα από τη ζώνη άνεσής του.

Ωστόσο, όσο περισσότερο πίεζα τον Brad να αποκαλύψει τον εαυτό του, τόσο περισσότερο αντιστεκόταν”, γράφει ο 71χρονος Zwick. “Έτσι, συνέχισα να πιέζω και ο Brad έσπρωχνε πίσω“.

Τελικά ο Zwick έδωσε στον Pitt μια κατεύθυνση μπροστά στο συνεργείο, η οποία, όπως παραδέχεται τώρα, ήταν μια “ανόητη, ντροπιαστική πρόκληση”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα