Ο Alec Baldwin μιλά για το περιστατικό στα γυρίσματα του “Rust” – “Έχω χάσει χρόνια από τη ζωή μου”
alecbaldwininsta/instagram

Ο Alec Baldwin αναφέρθηκε στο περιστατικό στα γυρίσματα του “Rust” που στοίχισε τη ζωή της Halyna Hutchins, μετά τη δημοσιοποίηση της έκθεσης του FBI.

instagram/mrjoshhopkins

Όπως τόνισε ο σταρ, το περιστατικό του έχει πάρει χρόνια από τη ζωή του και του κόστισε επαγγελματικά. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο CNN, είπε πως έχασε πέντε δουλειές στον απόηχο του περιστατικού, με τους κορυφαίους του κλάδου να μην επιθυμούν να διακινδυνεύσουν προσλαμβάνοντάς τον.

instagram/mrjoshhopkins

“Απολύθηκα από άλλη μια δουλειά χθες” είπε ο Baldwin και πρόσθεσε: “Ήμουν έτοιμος να πάω στα γυρίσματα, να μπω σε αεροπλάνο… Ήμουν σε συζητήσεις με αυτούς τους τύπους εδώ και μήνες και χθες μου είπαν “δεν θέλουμε να κάνουμε ταινία μαζί σου εξαιτίας αυτού του περιστατικού”.

Ο Baldwin, επίσης, είπε ότι φοβόταν για τη ζωή του όταν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, είχε πει δημοσίως ότι πίστευε πως ο σταρ πυροβόλησε την κινηματογραφίστρια επίτηδες. ‘Οπως είπε ο Baldwin, “έχει χάσει χρόνια από τη ζωή του” λόγω του στρες του φόβου . “Είναι ένας χείμαρρος ανθρώπων που μου επιτίθενται ενώ δεν γνωρίζουν τα γεγονότα” επεσήμανε, ενώ τόνισε πως θα είχε παραιτηθεί από τον κινηματογράφο αν δεν είχε τη σύζυγό του να τον ενθαρρύνει που είναι έγκυος στο έβδομο παιδί της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα