Ντοκιμαντέρ για τη Lizzo αναμένεται το φθινόπωρο στο HBO Max
@lizzobeeating

Ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη Lizzo θα είναι διαθέσιμο στην υπηρεσία streaming HBO Max αυτό το φθινόπωρο.

Με σκηνοθέτη τον Doug Pray και με εκτελεστικούς παραγωγούς του HBO τους Dr. Dre/Jimmy Lovine το ντοκιμαντέρ, σύμφωνα με την περίληψη θα καταγράφει «το ταξίδι μιας πρωτοπόρου σούπερ σταρ που έχει γίνει το κίνημα που χρειαζόταν απεγνωσμένα ο κόσμος μόνο και μόνο επειδή είναι ο εαυτός της».
 
Επιπλέον το ντοκιμαντέρ του HBO Max αναδεικνύει την εμπνευσμένη ιστορία πίσω από το ταπεινό ξεκίνημα της Αμερικανίδας τραγουδίστριας και ράπερ και την άνοδό της στη μουσική βιομηχανία.

Η Lizzo ανακοινώνοντας την είδηση δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της που θα μοιραστεί την ιστορία της με τους θαυμαστές της στο επερχόμενο ντοκιμαντέρ, δηλώνοντας: «Μεγαλώνοντας ποτέ δεν ονειρεύτηκα ότι θα μπορούσα να ζήσω όλα τα πράγματα που έχω καταφέρει στη ζωή μου και μόλις ξεκίνησα. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μπορώ να μοιραστώ και να ξαναζήσω το ταξίδι μου με τους θαυμαστές μου και το HBO Max».

«Από το «Cuz I Love You» μέχρι τη δραματική μου παγκόσμια περιοδεία, την απώλεια και την είσπραξη αγάπης και τη δημιουργία του νέου μου άλμπουμ «Special», θα δείτε τον χρόνο, την υπομονή, το αίμα, τον ιδρώτα και τα δάκρυα που επενδύθηκαν σε αυτή τη διαδικασία» πρόσθεσε. «Χρειάζονται 10 χρόνια για να κάνεις «επιτυχία από τη μια μέρα στην άλλη» και ελπίζω ότι μπορώ να εμπνεύσω άλλους νέους δημιουργούς να συνεχίσουν» τόνισε.

Η Lizzo ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το επόμενο άλμπουμ της «Special» στις 15 Ιουλίου και στη συνέχεια θα αρχίσει περιοδεία στη Βόρεια Αμερική για την προώθησή του, στις 23 Σεπτεμβρίου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα