Ντίνα Μιχαηλίδου: Συγκλονίζει η αποκάλυψή της – “Δικός μου άνθρωπος δεν αναγνώρισε ποτέ τον θάνατο του παιδιού του”

Η Ντίνα Μιχαηλίδου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη”. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σειρά “Παγιδευμένοι”, όπου συμμετέχει φέτος, στην απουσία της από τον χώρο για εννέα χρόνια, αλλά και για τον Σασμό.

“Ενθουσιάστηκα με το σενάριο των ”Παγιδευμένων”. Είναι από τα ωραιότερα σενάρια που έχω διαβάσει”, τόνισε η Ντίνα Μιχαηλίδου, η οποία στη συνέχεια μίλησε για τη σκηνή του θρήνου για την απώλεια της τηλεοπτικής της κόρης που σχολιάστηκε στα social media: “Συνέβη και στην οικογένειά μου κάτι ανάλογο, αλλά όταν παίζεις βάζεις και κάτι δικό σου μέσα, ένα κομμάτι από σένα. Υποθέτω ότι αν είχα παιδί κάπως έτσι θα αντιδρούσα, δεν θα μπορούσα να το διανοηθώ. Μου έχει συμβεί σε δικό μου άνθρωπο να μην αναγνωρίζει τον θάνατο του παιδιού της. Δεν τον αναγνώρισε ποτέ, μέχρι που πέθανε”.

Καταλήγοντας η Ντίνα Μιχαηλίδου υπογράμμισε: “Μετά το Νησί έμεινα εκτός χώρου για 9 χρόνια, υπήρχαν πολύ σοβαρά προβλήματα στην οικογένεια. Όταν ήταν να κάνω γυρίσματα στον Σασμό. κόλλησα κορονοϊό. Κι όχι μόνο εγώ, αλλά και το μισό συνεργείο”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα