Ντάνη Γιαννακοπούλου: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει
Ντάνυ Γιαννακοπούλου Έγκυος
Credit: dannygiannakopoulou/Instagram

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Ελένη” το μεσημέρι της Πέμπτης. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η ηθοποιός. η οποία είναι έγκυος, αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη το φύλο του μωρού που περιμένει.

«Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι καταλαβαίνω ότι μεγαλώνω ένα πλασματάκι μέσα μου και οφείλω και θέλω να το προστατέψω και θα κάνω τα πάντα για αυτό. Θα πω και τα όχι, θα πω “παιδιά με συγχωρείτε αυτό δεν μπορώ να το κάνω”. Δεν μπορώ να πηδήξω από ένα αυτοκίνητο που τρέχει και θα βάλω τα όριά μου καλύτερα. Κάποιες φορές πρέπει και εμείς να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας”, είπε η Ντάνη Γιαννακοπούλου και συνέχισε:

“Όταν έκανα την β’ επιπέδου και βγάλαμε κάποιες φωτογραφίες με αυτόν τον υπέροχο 3D υπέρηχο είπα πως είναι ίδια με  εμένα, γιατί είναι κοριτσάκι! Εγώ κοριτσάκι ήθελα. Ο άνδρας μου δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα. Οι υπόλοιποι στην οικογένεια ήθελαν αγοράκι, γιατί είμαστε 2 με την αδερφή μου, έχω και 2 ανιψιές, οπότε περίμεναν αγοράκι. Πάντα έχω στο πλευρό μου τον άνδρα μου. Είμαι λίγο αγχωτική, κοκκινίζω”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα