Search
Close this search box.
Νότης Σφακιανάκης – Keely: Τι ανέφερε η Φαίη Σκορδά για τη σχέση τους τα τελευταία χρόνια
Ο Νότης Σφακιανάκης με τη σύζυγό του Keely

Στο επίκεντρο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Νότης Σφακιανάκης καθώς την Κυριακή 2 Νοεμβρίου, ανήμερα των γενεθλίων του, έφυγε από τη ζωή η σύζυγός του Keely Σφακιανάκη. Αν και η 62χρονη αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, ο θάνατός της συντάραξε τόσο τον τραγουδιστή όσο και τα δυο τους παιδιά.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση, δημοσιεύματα φέρνουν στο φως πληροφορίες για τις σχέσεις του ζευγαριού τα τελευταία χρόνια, αναφέροντας πως το ζευγάρι είχε ακολουθήσει χωριστούς δρόμους. Τα δημοσιεύματα αυτά θέλησε να σχολιάσει η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της το πρωί της Τρίτης 4/11.

«Επειδή ακούγονται πολλά για την σχέση τους, εγώ θα πω ότι αν ήταν κάτι που ήθελαν να μοιραστούν θα το είχαν μοιραστεί οι ίδιοι. Εγώ που μίλησα με την Ρούλα Χάμου, η οποία την αγαπούσε πάρα πολύ και δεν πρόκειται να μιλήσει, και είναι εκεί και ήταν εκεί και στηρίζει την οικογένεια, κάποια πράγματα που ακούγονται είναι μυθεύματα. Δεν είναι αλήθεια κάποια που ακούγονται, εγώ δεν είμαι γνώστης ούτε έχω την δικαιοδοσία, εγώ τηλέφωνα έκανα. Να θυμόμαστε αυτά που έλεγε ο Νότης Σφακιανάκης όταν ήταν μαζί και τον σεβασμό που μιλούσε για εκείνη» τόνισε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή “Buongiorno”.

Η Keeley και ο Νότης Σφακιανάκης γνωρίστηκαν στην Κω το 1984, όπου εκείνη είχε βρεθεί για καλοκαιρινές διακοπές. Παντρεύτηκαν το 1991 και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τον Απόλλωνα και την Αφροδίτη.

Αδελφή Νότη Σφακιανάκη: «Ήταν ένας άγγελος επί της γης»

Η αδελφή του Νότη Σφακιανάκη, μιλώντας στην εκπομπή “Super Κατερίνα” για τον θάνατο της Keely Σφακιανάκη, έκανε λόγο για έναν «άγγελο επί της γης». «Ήταν ένας άγγελος επί της γης και τώρα είναι στον ουρανό με τους αγγέλους», είπε χαρακτηριστικά η Πολυάννα Σφακιανάκη.

«Ήταν ένας θησαυρός, ένας άγγελος σε αυτή τη γη ο Νότης την λάτρευε. Περάσανε πολύ ωραίες στιγμές μαζί. Μας έχει συμπαρασταθεί σε πάρα πολλά πράγματα. Πάντα είχαμε επικοινωνία. Ήμουν στην Κω και δεν προλάβαινα να τη δω, νιώθω τύψεις γι’ αυτό», δήλωσε επίσης η κουμπάρα του ζευγαριού, Σέβα Τύρα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα