Στην παραλία βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας η Νόνη Δούνια και υποδέχτηκε τον Δεκέμβρη με βουτιά στη θάλασσα. Αν και ο υδράργυρος έχει πέσει αισθητά και ο μήνας των Χριστουγέννων έκανε ποδαρικό, το πρώην μοντέλο δεν δίστασε να βουτήξει στα παγωμένα νερά!
Η ίδια ευχήθηκε “καλό μήνα” στους διαδικτυακούς της φίλους με φωτογραφίες από την παραλία. «Καλό μήνα! 24 ημέρες ως τα μελομακάρονα» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Νόνη Δούνια, ποζάροντας με μαγιό και βρεγμένα μαλλιά στην παραλία “βοτσαλάκια” στον Πειραιά.
Η Νόνη Δούνια παρουσιάζει φέτος το «Vita News», μία σύντομη αλλά ολοκληρωμένη εκπομπή υγείας με τεκμηριωμένες αναλύσεις αλλά και απλές, χρηστικές συμβουλές.
Με τη συμβολή εξειδικευμένων επιστημόνων και επαγγελματιών υγείας, το «Vita News» φωτίζει όλα όσα αφορούν την πρόληψη, τη σωστή διατροφή, την ψυχική ισορροπία και τις νέες εξελίξεις στην ιατρική επιστήμη. Η εκπομπή προσφέρει στους τηλεθεατές αξιόπιστες πληροφορίες και πρακτικά tips για μία πιο υγιή, ποιοτική και ισορροπημένη καθημερινότητα, με την πολυετή εμπειρία και την επιστημονική εγκυρότητα ενός περιοδικού που, εδώ και χρόνια, αποτελεί σημείο αναφοράς στην ενημέρωση για τον σύγχρονο τρόπο ζωής.