Νόνη Δούνια: Μου λείπει ο πατέρας μου – Δεν πρόλαβα να του πω όσα ήθελα
Νόνη Δούνια
Credit: noni_dounia/Instagram

Η Νόνη Δούνια παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα». Η παρουσιάστρια και πρώην βουλευτής μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια του πατέρα της.

“Πάντα στόλιζα τα Χριστούγεννα και η μητέρα μου πάντα μας έκρυβε τα δώρα μας. Την Πρωτοχρονιά και τα Χριστούγεννα ήταν πάντα οικογενειακά. Δεν μου λείπει τίποτα από την ζωή μου, μόνο ο πατέρας μου, τίποτα άλλο δεν μου λείπει”, τόνισε η Νόνη Δούνια και πρόσθεσε:

“Δεν πρόλαβα να πω στον πάτερα μου πόσο πολύ τον αγαπάω γιατί δεν μιλάω. Την αγάπη μου την δείχνω με πράξεις και όχι με λόγια. Έδειξα στον πάτερα μου ότι τον αγαπώ άλλα δεν πρόλαβα να του πω όσα ήθελα”.

Και συνέχισε η Νόνη Δούνια: “Εξαιτίας της εμμηνόπαυσης έχω πάντα μία βεντάλια στην τσάντα μου. Η περίοδος της εμμηνόπαυσης, έχει πολλές διαταραχές στη θερμοκρασία, έχει χαλάσει ο εσωτερικός μας θερμοστάτης, οπότε εκείνη τη στιγμή που σε πιάνει αυτή η έξαψη χρειάζεσαι μια βεντάλια.

Δεν είμαι παιδί της τεχνολογίας, έχω στυλό και σημειωματάριο για να σημειώνω και να αποτυπώνω όσα γράφω. Θεωρώ το κινητό τηλέφωνο αναγκαίο κακό, δεν είμαι της επικοινωνίας. Δεν έχω τηλεφωνική επικοινωνία με τα παιδιά μου. Δεν τους τηλεφωνώ, ούτε εκείνα. Δεν έχω πει ποτέ στα παιδιά μου “ζακέτα να πάρεις”. Έχει συμβεί να ξεχάσουν τα κλειδιά και να μείνουν έξω από το σπίτι».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα