Νόνη Δούνια: “Δεν θέλω να κάνω κάτι που δεν με ευχαριστεί – Προτιμώ να πάω σερβιτόρα στις Σπέτσες”
Νόνη Δούνια
Credit: noni_dounia/Instagram

Η Νόνη Δούνια ήταν στο πλατό της εκπομπής “Ελένη” το μεσημέρι της Τρίτης. Η παρουσιάστρια και πρώην βουλευτής μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς προέκυψε η συνεργασία της με τον Κώστα Τσουρό.

“Από τη στιγμή που δεν βγήκα βουλευτής έπρεπε κάπως να ξαναμπώ στη δουλειά. Και θέλω να δουλεύω και βιοπορίζομαι. Οπότε είπα πρέπει να γυρίσω στη δουλειά που ξέρω να κάνω, ποια είναι αυτή, η τηλεόραση. Άνοιξα το τηλεφωνάκι μου και πήρα 10 τηλέφωνα. Χτύπησε το τηλέφωνό μου μετά από 2 μέρες, έκανα ένα πολύ ωραίο ραντεβού με τον Κώστα και τα βρήκαμε από το πρώτο μας ραντεβού», τόνισε η Νόνη Δούνια και πρόσθεσε:

“Είμαι σε μία φάση της ζωής μου που θεωρώ ότι το πώς τα βλέπω εγώ τα πράγματα έχει τεράστια σημασία. Δεν θέλω κάτι να αποδείξω στον εαυτό μου, θέλω απλά να δουλεύω σε ένα ωραίο περιβάλλον. Θέλω να πηγαίνω με χαρά στη δουλειά μου. Η δουλειά μου έτσι κι αλλιώς δεν είναι η ζωή μου. Δεν μπορώ να λέω… πω πω τώρα έχω την εκπομπή. Προτιμώ να πάω σερβιτόρα στις Σπέτσες, να σερβίρω τον κόσμο, να μιλάω και να γελάω.

“Κάποιοι θεώρησαν ότι επειδή έφυγα από την τηλεόραση ως παρουσιάστρια και γύρισα σε ένα πάνελ, αυτό είναι υποβιβασμός. Εμένα δεν με αφορά καθόλου αυτό. Εμένα με ενδιαφέρει να κάνω καλά τη δουλειά μου, να την κάνω με αξιοπρέπεια, να περνάω καλά”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα