Νίκος Ψαρράς: Μιλά για την επεισοδιακή γνωριμία με τη Meryl Streep -“Την πήρα σβάρνα”

Ο Νίκος Ψαρράς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν” το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γνωριμία που είχε με την Meryl Streep στο πρόσφατο παρελθόν.

“Πήγα για έναν χρόνο να ξανασπουδάσω στη Νέα Υόρκη, ήμουν σε τρεις σχολές και πριν επιστρέψω πίσω με έστειλαν σε μια οντισιόν. Ένας ατζέντης ήθελε exotic actors και τελικά έκλεισα τον ρόλο! Έψαχναν για έναν Ιταλό και όλα αυτά έγιναν πριν από την πτώση των Διδύμων Πύργων“, τόνισε ο Νίκος Ψαρράς και πρόσθεσε:

“Την πρώτη χρονιά που ήμουν στη σχολή είχα δασκάλα την Ούτα Χάγκεν, η οποία και έγινε 80 ετών εκείνη την χρονιά. Έκανε μία πολύ μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση ενώ έπαιζε στο «Ποιος φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ» και πήγαμε όλοι μαζί από το μάθημα να την παρακολουθήσουμε. Στο διάλειμμα που ήμουν με τους συμμαθητές μου και έτσι όπως χτύπησε το δεύτερο κουδούνι, γύριζα και πήρα σβάρνα μια κυρία. Άνοιξε η τσάντα της, έπεσαν όλα, της λέω «συγγνώμη, να σας βοηθήσω» και ήταν η Meryl Streep.

“Όταν βλέπεις ένα τέτοιο πρόσωπο μπροστά σου, μία τόσο σπουδαία καλλιτέχνιδα, σου βγαίνουν όλα τα κλισέ. «Ωχ Θεέ μου, είστε υπέροχη! Είστε σπουδαία». Όλα τα κλισέ. Ζήτησε τη βοήθεια μου, με ρώτησε από που είμαι, με ρώτησε αν έχω παίξει στην Επίδαυρο και μου έβαλε το χέρι στο κεφάλι και το διάφραγμα για να δει την αναπνοή μου.» Πώς μιλάτε, πώς παίζετε στην Επίδαυρο και δεν κλείνει η φωνή;» με ρώτησε και εκεί που της έδειχνα, φώναξε και τον Πολ Νιούμαν για να μας γνωρίσει”.

Τυχερός ο Νίκος Ψαρράς! Διπλό γκολ…

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα