Νίκος Οικονομόπουλος: Η οικονομική βοήθεια στον Γιώργο Λαμπάτο – Ξέσπασε σε κλάματα ο ηθοποιός
Νίκος Οικονομόπουλος - Γιώργος Λαμπάτος
Credit: Giorgos Lampatos A, Nikos Oikonomopoulos/Instagram

Ο Γιώργος Λαμπάτος βλέπει μέρα με τη μέρα τη ζωή του να αλλάζει μετά τη δημοσιοποίηση του προβλήματός του.

Αυτή τη φορά, ο ηθοποιός δέχτηκε μια απρόσμενη χείρα βοηθείας από τον Νίκο Οικονομόπουλο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο γνωστός τραγουδιστής, μέσω τρίτου ανθρώπου, έδωσε στον ηθοποιό 2.000 ευρώ, προκειμένου να καλύψει κάποιες ανάγκες του.

«Ένα από τα τηλεφωνήματα που δέχτηκε ο Γιώργος Λαμπάτος ήταν από τον διευθυντή της δισκογραφικής εταιρείας του Νίκου Οικονομόπουλου. “Θα ήθελα να σας συναντήσω για να σας δώσω κάτι”, ήταν τα λόγια του άγνωστου άνδρα που τηλεφώνησε στον ηθοποιό. Το ραντεβού κλείστηκε λίγα μέτρα πιο πάνω από το σπίτι του ηθοποιού, στην περιοχή της Αχαρνών. Εκεί ένας άνδρας με εγκάρδιο χαιρετισμό σφίγγει το χέρι του Γιώργου Λαμπάτου και του λέει “αυτά τα χρήματα σας τα δίνει ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος. Σας παρακαλώ δεχτείτε τα, αλλά δεν θα ήθελε ο ίδιος να το αναφέρετε πουθενά”. Ο ηθοποιός άρχισε να κλαίει και να ευχαριστεί τον άγνωστο άνδρα που του έδωσε τον φάκελο με τα χρήματα» αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας.

Όπως χαρακτηριστικά λέει στην εφημερίδα Espresso στενός φίλος του ηθοποιού: «Όταν πήγε στο σπίτι ο Γιώργος και άνοιξε το φάκελο, βρήκε μέσα 2000 ευρώ. Τα έχασε και άρχισε να κλαίει πάλι, γιατί με τα χρήματα εκείνα πλήρωσε τρία ενοίκια που χρωστούσε, λογαριασμούς ρεύματος και ότι είχε πάρει βερεσέ από το κοντινό παντοπωλείο».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα