Νίκος Κουρκούλης: Η εξομολόγησή του για την περιπέτεια με τον καρκίνο – “Ήταν ορόσημο για τη σχέση με τον εαυτό μου”
Credit: Kourkoulis Nikos/Instagram

Ο Νίκος Κουρκούλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Πάμε Δανάη για την καριέρα και την προσωπική του ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόσφατο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε.

Έκανα ένα χειρουργείο στη γνάθο, ξεκίνησε από ένα απλό χειρουργείο, να βγάλω έναν φρονιμίτη και ήταν πολύ δύσκολο χειρουργείο. Βρέθηκε ένας όγκος μέσα στη γνάθο, που ευτυχώς ήταν καλοήθης, ορθοδοντικός όγκος. Ήμουν παραμορφωμένος και δεν μπορούσα να εμφανιστώ στην πίστα με παραμόρφωση” είπε και διευκρίνισε:

Αυτό το πρόβλημα δεν έχει καμία σχέση με το παλαιότερο που αντιμετώπιζα… Από πλευράς συνολικής υγείας είμαι καλύτερα από ποτέ… Μέχρι τώρα η περιπέτεια με τον καρκίνο ήταν το μεγάλο σημείο, ορόσημο στη ζωή μου, όσον αφορά στη σχέση μου με το ανώτερο και με τον εαυτό μου αλλά και το θείο στοιχείο. Είναι σοκαριστικό γεγονός όταν μαθαίνεις και ακούς τη λέξη “καρκίνος”… Εγώ είχα έναν άγγελο, τη μητέρα μου, που με το χαμόγελό της, την πίστη της, με τα μάτια της αλήθειας… Ήταν άγιος άνθρωπος. Όλο αυτό σαν είσπραξη έπαιξε τον ρόλο του ρόλο του στην ίασή μου” επεσήμανε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα