Νίκος Κουρής: Τι αποκάλυψε για τον γάμο του με την Έλενα Τοπαλίδου
Credit: nikos_kouris_official/Instagram

Ο Νίκος Κουρής και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Τετάρτης με αφορμή την παράσταση “Ο Εκατομμυριούχος” στο θέατρο Παλλάς, στην οποία πρωταγωνιστούν.

Ο γνωστός ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι τον Δεκέμβριο θα πραγματοποιηθεί ο γάμος του με τη σύντροφό του, Έλενα Τοπαλίδου, έπειτα από 18 χρόνια σχέσης.

“Ναι θα παντρευτώ. Οργανώνουμε τον γάμο μας. Θα καλέσω την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και θα της ζητήσω να ερμηνεύσει το αγαπημένο μου τραγούδι. Ο γάμος θα γίνει τον Δεκέμβριο¨, αποκάλυψε ο Νίκος Κουρής και πρόσθεσε:

“Ο γιος μας χαίρεται πάρα πολύ για τον γάμο μας. Το βλέπει σαν ταινία, στον κινηματογράφο. Κάποια πράγματα μου φαίνονταν πως δεν θα τα έκανα ποτέ, μπήκα στη διαδικασία να πω ότι αν τα κάνω θα είναι πολύ σπουδαίο. Έχει αποκτήσει ένα νόημα τώρα μέσα μας και στους γύρω μας που είναι πολύ ωραίο. Άμα μου έλεγε η Έλενα “τώρα άστο δεν θέλω να σε παντρευτώ”, θα της έλεγα τώρα δεν το αφήνουμε με τίποτα. Εγώ θα πάω στην εκκλησία και θα περίμενα να μην έρθει. Θα πήγαινα με τους φίλους μου, κι ας γινόμουν ρεζίλι”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα