Νίκος Κουρής: “Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί 18 χρόνια και δεν έχει αλλάξει τίποτα”
Credit: nikos_kouris_official/Instagram

Ο Νίκος Κουρής ήταν καλεσμένος στο “Στούντιο 4” το απόγευμα της Πέμπτης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση του με τη σύζυγό του, Έλενα Τοπαλούδη.

“Ο βασικός πυρήνας που ενώνει δύο ανθρώπους δεν έχει αλλάξει, είναι ακριβώς ο ίδιος. Είμαστε 18 χρόνια μαζί και δεν έχει αλλάξει τίποτα. Αν δεν υπήρχε αυτό, δεν θα το συζητούσαμε. Έχω αυτή την ευαισθησία και προς τον εαυτό μου και προς τους άλλους να καταλαβαίνω αυτό το κομμάτι που δεν αλλάζει. Αν κάποιος δεν έχει καλή ψυχή, αν κάποιος είναι ένας άνθρωπος που κοιτάει το συμφέρον του, το οποίο εγώ το θεωρώ απαράδεκτο. Μου είναι εξαιρετικά αντιπαθητικό να συναντάω τέτοιους ανθρώπους. Ακούγεται λίγο περίεργο, αλλά δεν είμαι καθόλου έτσι”, τόνισε ο Νίκος Κουρής και πρόσθεσε:

“Όλα μου έχουν έρθει στη ζωή μόνα τους, ήμουν αρκετά τυχερός. Δεν έκανα απολύτως τίποτα. Δούλευα πάρα πολύ όχι για να πετύχω αλλά έκανα αυτό που ήθελα να κάνω. Είμαι εύκολα παρεξηγήσιμος, επειδή είμαι ένας άνθρωπος λίγο απόλυτος και ψαρωτικός, απ’ ό,τι μου λένε. Δεν έχω καμία σοβαρότητα ή βάρος στην προσωπική μου ζωή. Δεν ξέρω γιατί έχω περάσει ως ένας δραματικός ηθοποιός που κάνει σοβαρά πράγματα”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα