Νίκη Λυμπεράκη: Η πρότασή της στην Ελένη Μενεγάκη που την έκανε να σαστίσει
Νίκη Λυμπεράκη Ελένη Μενεγάκη
Credit: Εκπομπή Ελένη/Mega

Η Νίκη Λυμπεράκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας που είχαν, η δημοσιογράφος έκανε μια πρόταση στην παρουσιάστρια που την έκανε να σαστίσει.

«Ξέρεις τι σκεφτόμουν εδώ ερχόμενη; Έχεις πολύ καιρό να δώσεις μια πολύ μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη ρε παιδί μου», είπε η Νίκη Λυμπεράκη με την Ελένη Μενεγάκη να της απαντά: «Κάποιος λόγος θα υπάρχει».

Η δημοσιογράφος επέμεινε: «Κάποιος λόγος υπάρχει σίγουρα. Το αφήνω αυτό εδώ…» και της περιέγραψε πώς θα ήθελε να της πάρει συνέντευξη: «Έχεις πολύ καιρό να δώσεις μια τηλεοπτική συνέντευξη, να κάνεις ένα ωραίο ταξίδι, να πας σε ένα νησί των Κυκλάδων, θα πω την Άνδρο, να κάτσεις να κάνεις ένα γύρισμα».

Η Ελένη Μενεγάκη της απάντησε: «Θα σου πω κάτι με όλη μου την ειλικρίνεια, ποτέ δεν μου άρεσε να δίνω συνεντεύξεις. Ποτέ. Ξέρεις τι μου αρέσει; Αν μπορείς μέσα από την κουβέντα που κάνουμε εδώ να με ρωτήσεις κάποια πράγματα χωρίς να καταλάβω ότι μου παίρνεις συνέντευξη, απαντάω σε όλα. Αλλά αν καταλάβω ότι μπαίνουμε σε αυτό δεν με ευχαριστεί καθόλου».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα