Search
Close this search box.
Νίκη Λάμη: «Δεν επιδιώκω να ασχολούνται με τα προσωπικά μου»
Η Νίκη Λάμη αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και εξήγησε γιατί επιλέγει να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ μίλησε και για τις φορές που αυτό δεν κατέστη δυνατό.
Credit: "Buongiorno"

Η Νίκη Λάμη και η Κατερίνα Γερονικολού ήταν καλεσμένες στην εκπομπή “Buongiorno” την Πέμπτη με αφορμή την παράσταση «Του αγοριού απέναντι», στην οποία συμμετέχουν. Η Νίκη Λάμη αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και εξήγησε γιατί επιλέγει να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ μίλησε και για τις φορές που αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Η ενόχληση με τις κρυφές φωτογραφίες

«Δεν επιδιώκω να ασχολούνται με τη προσωπική μου ζωή. Το να μην ασχολούνται με τα προσωπικά σου είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Δεν είναι κάτι που με έχει δυσκολέψει. Αν εξαιρέσεις κάποια περιστατικά των τελευταίων χρόνων, δεν μπορώ να πω ότι δυσκολεύτηκα. Εγώ δεν καταλαβαίνω αυτό που μπορεί κάποιος να σηκώσει το κινητό και να σε βγάλει μια φωτογραφία και τη δώσει κάπου. Νομίζω πως δεν θα έπρεπε να τη δέχεται το εκάστοτε μέσο», είπε αρχικά η Νίκη Λάμη.

Και πρόσθεσε: «Δηλαδή μπορώ να δεχθώ στο μυαλό μου μια παπαρατσική φωτογραφία, ανθρώπου που κάνει αυτή τη δουλειά. Άρα είσαι μέσα σ’ αυτό το παιχνίδι και θα το παίξεις, είναι λογικό. Το άλλο μου κάνει λίγο spooky».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα