Nicola Peltz-Brooklyn Beckham: Συνεχίζεται το δράμα με τον γάμο τους – Τι δείχνουν νέα δικαστικά έγγραφα
Credit: nicolaannepeltzbeckham/Instagram

Νέο επεισόδιο στο δράμα σχετικά με τον γάμο του Brooklyn Peltz Beckham και της Nicola Peltz Beckham τον Απρίλιο του 2022.

Σε νέα δικαστικά έγγραφα, η Nicola και η μητέρα της, Claudia Peltz, οι οποίες αναφέρονται ως τρίτοι εναγόμενοι στην αγωγή στην οποία εμπλέκεται ο πατέρας της Nicola, Nelson Peltz, και οι πρώην διοργανώτριες γάμων της Nicola και του Brooklyn, Plan Design Events, κατέθεσαν αίτημα να απομακρυνθούν από την περαιτέρω νομική διαδικασία έπειτα από “κακόβουλους και κακοπροαίρετους” ισχυρισμούς.

Ο Nelson αρχικά κατέθεσε αγωγή εναντίον της Plan Design Events και των διοργανωτριών γάμων της Nicola και του Brooklyn, Arianna Grijalba και Nicole Bragin, τον Δεκέμβριο του 2022, προσπαθώντας να πάρει πίσω την προκαταβολή των 159.000 δολαρίων που είχε καταθέσει για τον γάμο της κόρης του. Η συνεργασία με την εταιρεία λύθηκε έπειτα από περίπου μια εβδομάδα εργασίας στη διαδικασία σχεδιασμού και ένας νέος διοργανωτής γάμου προσλήφθηκε για να εκτελέσει τη δουλειά.

Μετά την κατάθεση της αγωγής του Nelson, η PDE κατέθεσε ανταγωγή, επικαλούμενη αθέτηση σύμβασης. Μάλιστα, όρισαν τη Nicola και τη μητέρα της, Claudia, ως τρίτα μέρη σε δικαστικά έγγραφα που έχει στη διάθεσή του το PEOPLE. Στην πιο πρόσφατη αγωγή, ωστόσο, ο Nelson και οι δικηγόροι του, Michael N. Kreitzer και James J. Diamond, δηλώνουν ότι η Claudia και η Nicola δεν συμμετείχαν στην αρχική σύμβαση μεταξύ του Nelson και της PDE και, ως εκ τούτου, δεν θα έπρεπε να εμπλέκονται στην αγωγή.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του Nelson Peltz, “γνωρίζοντας ότι ο ισχυρισμός της είναι επιπόλαιος, η PDE επιχειρεί ξεδιάντροπα να παρουσιάσει τη Nicola με εξαιρετικά αρνητικό τρόπο, ώστε να δελεάσει τα μέσα ενημέρωσης και να πιέσει τον κ. Peltz να απορρίψει τις βάσιμες αξιώσεις του κατά της PDE. Ενώ αυτό ήταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των σκανδαλοθηρικών εφημερίδων, δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια.”

Στην ανταγωγή, που κατέθεσε η PDE τον περασμένο μήνα στο Μαϊάμι, οι διοργανώτριες γάμου υποστήριξαν ότι η Claudia έκρυβε το χρηματικό ποσό, που ξοδεύτηκε, από τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της και ζήτησαν από τις Braghin και Grijalba να το κρατήσουν μυστικό.

Πιστεύεται ότι ο Nelson Peltz πλήρωσε περισσότερα από 100.000 δολάρια συν τα ταξιδιωτικά έξοδα για τις υπηρεσίες κομμωτικές και μακιγιάζ της Nicola για τον γάμο” αναφέρεται στην αγωγή. “Η Claudia ανέφερε (σ’ έναν από τους διοργανωτές) ότι ο Nelson δεν μπορούσε να ξέρει το κόστος για τα μαλλιά και το μακιγιάζ, αλλιώς ‘θα τη σκότωνε’ και θα εξαγριωνόταν”.

Οι διοργανώτριες γάμου, επίσης, ισχυρίζονται ότι η Nicola και η Claudia δεν ήθελαν η οικογένεια του Brooklyn,ο David Beckham και η σύζυγός του Victoria, να ξέρουν πόση αναταραχή υπήρχε στη διαδικασία σχεδιασμού του γάμου. Οι Braghin και Grijalba υποστήριξε ότι η λίστα καλεσμένων της οικογένειας των Beckham ήταν μια χαρά, αλλά η πλευρά των Peltz έκανε διαρκώς αλλαγές, κάτι που τις δυσκόλευε να την παρακολουθούν και να τη διαχειρίζονται.

Τόσο η Claudia όσο και η Nicola επέμειναν ότι η Victoria Beckham (η μητέρα του Brooklyn) δεν μπορούσε να γνωρίζει για τυχόν εσωτερικά λάθη σχετικά με τον σχεδιασμό του γάμου του γιου της, συμπεριλαμβανομένων τυχόν σφαλμάτων στη λίστα καλεσμένων”, αναφέρεται στην καταγγελία.

Στην αρχική αγωγή του Nelson, εκφράζονται ανησυχίες σχετικά με το δίδυμο των διοργανωτριών του γάμου, που προσλήφθηκε αφού ο προηγούμενος σχεδιαστής γάμου, Preston Bailey, παραιτήθηκε λόγω υπερβολικών υποχρεώσεων εκείνη την εποχή, όπως δήλωσε στο Page Six. Στην ανταγωγή οι δικηγόροι συμπεριέλαβαν υποτιθέμενα μηνύματα ανάμεσα στη Nicola και τις διοργανώτριες, όπου ανέφερε ότι είχε κουραστεί να προλαβαίνει τα λάθη τους και εξέφρασε τις αμφιβολίες της για τη λίστα καλεσμένων που επεξεργάζονταν.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα