Νέος πονοκέφαλος για τη βασιλική οικογένεια – Εκτός και η Camilla
O βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα
Credit: Marc Burleigh/Shutterstock

Με σημάδια κόπωσης αποσύρεται από το προσκήνιο των βασιλικών υποχρεώσεων και η Camilla. Η βασίλισσα φαίνεται πως εξαντλήθηκε σηκώνοντας το βάρος για λογαριασμό του βασιλιά Κάρολου, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο.

Από τον Ιανουάριο, οπότε ο Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο και αποσύρθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα, η Camilla αντεπεξηλθε μόνη της σε 13 υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να εξαντληθεί. Έτσι, η 76χρονη Camilla δεν έχει προγραμματίσει υποχρεώσεις αυτήν την εβδομάδα και θα περάσει μερικές ημέρες με την οικογένειά της προτού πετάξει με ιδιωτική πτήση τη Δευτέρα.

Θα επιστρέψει στη δράση στις 11 Μαρτίου για να εκπροσωπήσει τον βασιλιά στη λειτουργία της Ημέρας της Κοινοπολιτείας στο Αββαείο του Ουέστμινστερ. Ο Κάρολος θα εκδώσει ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα για να τιμήσει την περίσταση.

Ο πρίγκιπας William και η πριγκίπισσα Anna πρόκειται να αναλάβουν τα ηνία από την εξουθενωμένη βασίλισσα.

Μια βασιλική πηγή είπε στους Sunday Times: “Αν και δεν περίμενε να βρεθεί στην ηγετική θέση της οικογένειας, η βασίλισσα είναι απολύτως έτοιμη να κάνει ό,τι χρειάζεται. Έχει ενθουσιαστεί από την αντίδραση του κοινού. Έχει βρει αποθέματα ενέργειας που ακόμη και η ίδια δεν πίστευε ότι είχε, και η εκτίμησή της από αυτούς που βρίσκονταν μέσα στο παλάτι έχει εκτιναχθεί στα ύψη καθώς έχει βάλει την πλάτη της“.

Ένας άλλος, κοντά στη βασίλισσα, πρόσθεσε: “Η μεγαλειότητά της είναι αποφασισμένη να συνεχίσει όσο ο βασιλιάς είναι εκτός υπηρεσίας. Ο βασιλιάς είναι περήφανος και χαρούμενος που βλέπει την παράσταση να συνεχίζεται από τη βασίλισσα και την ευρύτερη οικογένεια”.

Ενώ η Camilla απολαμβάνει μια εβδομάδα ανάπαυσης, ο William, η πριγκίπισσα Anne και ο δούκας και η δούκισσα του Εδιμβούργου πρόκειται να αναλάβουν τις υποχρεώσεις κανονικά.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα