Νατάσσα Μποφίλιου: “Κομπιάζω όταν πρέπει να πω ότι δεν θέλω παιδιά”
Credit: Natassa Bofiliou/Instagram

Η Νατάσσα Μποφίλιου ήταν στο podcast του YouTuber, Fipster, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τη μητρότητα. Μαζί με τη Νατάσσα Μποφίλιου, στο podcast μίλησαν η Μαίρη Συνατσάκη και η Ελένη Φουρέιρα.

Η γνωστή τραγουδίστρια, απαντώντας σε ερώτηση ακολούθου του Fipster, αν το γεγονός πως κάποια γυναίκα δεν γίνει μητέρα την κάνει “λιγότερο σημαντική” από μία μητέρα, τόνισε: “Ακόμη κι εγώ πολλές φορές όταν πρέπει να πω ότι δεν έχω παιδιά κι ότι δεν θέλω παιδιά, έχω ένα μικρό κόμπιασμα γιατί νιώθω ότι από αυτό θα με κρίνουν”.

Στην ελληνική κοινωνία πιστεύουν πως μια γυναίκα που δεν έχει παιδί, δεν έχει ολοκληρώσει τον προορισμό της. Και πρόσθεσε ότι αυτό είναι στο υποσυνείδητο και στην ψυχή ανθρώπων που δεν το πιστεύουν συνειδητά, όπως αυτή.

Η ίδια σκέφτεται πόσο “μη σημαντικές” μπορεί να νιώθουν πολλές γυναίκες όταν τις ρωτούν γιατί δεν έχουν κάνει ακόμη παιδιά. Μπορεί, όπως είπε να κάνουν προσπάθεια ή εξωσωματικές ή να μην μπορούν να κάνουν παιδιά ή απλά να μην θέλουν.

Και ενώ δεν της έχει ξυπνήσει το μητρικό φίλτρο, όπως είπε, πολλές φορές “κομπλάρει” να πει ότι δεν έχει παιδιά γιατί δεν θέλει.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα