Νατάσα Θεοδωρίδου: Η αποστομωτική απάντησή της για τις πλαστικές που της χρεώνουν λόγω Φουστάνου

Με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεών της στην Ακτή Πειραιώς, η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”. Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις πλαστικές επεμβάσεις που της έχουν χρεώσει κατά καιρούς.

“Επειδή παντρεύτηκα κάποτε τον Ανδρέα Φουστάνο θέλουν να πιστεύουν ότι εγώ κάθισα στο χειρουργικό κρεβάτι πάρα πολλές ώρες της ζωής μου, κάθε μέρα δεν είχα κάτι άλλο να κάνω”, τόνισε η Νατάσα Θεοδωρίδου και πρόσθεσε:

“Μέχρι ένα σημείο το κατανοώ ως ανοησία στην οποία δεν δίνω σημασία. Οι ανοησίες δεν με πειράζουν. Αν κάποιος με βλέπει και θεωρεί τη φυσική μου ωριμότητα ως μια άλλη, δεν μπορώ εγώ να του εξηγήσω τα αυτονόητα και δεν με αφορά. Θεωρώ ότι είναι ανόητος”.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε επίσης για τις κόρες της και τις σχέσεις που διατηρεί με τους πρώην της: “«Η κόρη μου είναι 28 χρονών, έκανε έκθεση ζωγραφικής στη Μύκονο και συναντήθηκα με τον πρώην σύζυγό μου. Με τον πατέρα της ήμασταν οι πιο ευτυχισμένοι γονείς. Κρατάω καλές σχέσεις με τους πρώην συζύγους μου, γιατί όχι. Αν υπάρχει ένα φως επικοινωνίας, ναι. Πολιτισμός. Και με τον Αντρέα Φουστάνο εννοείται, το ίδιο καλή σχέση, πολύ καλή, είμαστε φίλοι, δυο πολιτισμένοι άνθρωποι που επικοινωνούμε. Οι κόρες μου μού γνωρίζουν τους έρωτες. Αν είναι καλά παιδιά τα πάμε καλά. Εάν είναι ευτυχισμένες εγώ είμαι δυο φορές ευτυχισμένη, εάν είναι δυστυχείς παίρνω τον νόμο στα χέρια μου”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα