Νατάσα Μποφίλιου: Ο λόγος που έγινε χαμός με τη γούνα είναι γιατί είμαι αριστερή και έχω το θάρρος της γνώμης μου
Credit: Nατάσα Μποφίλιου/Instagram

Η Νατάσα Μποφίλιου απαντά για πρώτη φορά στη κριτική και τα σχόλια που είχαν προκαλέσει οι αναρτήσεις της σε πρόσφατο ταξίδι της, στο Λονδίνο. Τότε είχε δεχθεί κακή κριτική για τα ρούχα που φορούσε, τα οποία όπως τα ονόμασαν ήταν ¨φανταχτερά” και δεν συμβαδίζουν με ό,τι πρεσβεύει στη ζωή της η ερμηνεύτρια.

Μιλώντας στο podcast του Pride Radio 986 και τον Τάσο Μπιμπισίδη, η δημοφιλής τραγουδίστρια, τόνισε ότι έχει κριθεί πολλές φορές για την εικόνα της. Μάλιστα όπως ανέφερε είναι δικαίωμά της να φορά στενά ή προκλητικά ρούχα χωρίς να χρειάζεται να εξηγεί τους λόγους. Για την Νατάσα Μποφίλιου όλη η κριτική που δέχεται, οφείλεται στο γεγονός ότι είναι γυναίκα, αριστερή και έχει το θάρρος της γνώμης της.

«Έχω κριθεί πολλές φορές για την εικόνα μου, και από τη μία πλευρά και από την άλλη. Δηλαδή έχω κριθεί για την εικόνα μου, γιατί δεν μπορώ να είμαι έντεχνη τραγουδίστρια και να είμαι ντυμένη έτσι. Δε μπορώ να τραγουδάω αυτό το είδος μουσικής και να έχω τα μαλλιά μου σε αυτό το χρώμα. Πρέπει να αδυνατίσω γιατί δεν γίνεται να φοράω στενά ρούχα. Έχει έρθει καλλιτέχνιδα και μου έχει πει “μα δε μπορεί να είσαι αυτά τα παραπάνω κιλάκια και να φοράς τόσο στενά ρούχα, πρέπει να φοράς φαρδιά ρούχα”.

Μα εγώ ήθελα να φοράω στενά ρούχα για να επιβάλω το δικαίωμά μου να κάνω ό,τι μου γουστάρει. Να φοράω στενά ρούχα μου άμα θέλω, να βγάζω τα β@@ μου άμα θέλω, οπότε εγώ είχα την ανάγκη να το διεκδικήσω χωρίς να έχω τα εργαλεία να τοποθετηθώ σε αυτό και να το εξηγήσω» επισήμανε η Νατάσα Μποφίλιου.

Αναφορικά με τον σάλο που προκλήθηκε στα social media, από τα ρούχα που διάλεξε να φορέσει και να φωτογραφηθεί στο Λονδίνο η ερμηνεύτρια δήλωσε:

 «Αυτά είναι τόσο παρωχημένα, τόσο πασέ, τόσο γελοία και οι άνθρωποι που τα λένε –αν θες την προσωπική μου άποψη- δεν τα πιστεύουν. Θα φοράω τέτοια ωραία ρούχα, όποτε μου προτείνεται, γιατί αγαπώ πολύ και τη μόδα που δεν το έχω κρύψει. Επίσης, δεν έχουν βαρεθεί κάποιοι άνθρωποι να το λένε; Έτσι ντύνομαι από 18 χρονών που έχω βγει σε αυτή τη δουλειά. Νομίζω ότι δεν έχω προσποιηθεί.

Ο κυριότερος λόγος, νομίζω, που έγινε όλο αυτό, δεν είναι επειδή είμαι γυναίκα, είναι επειδή είμαι γυναίκα, αριστερή και έχω το θάρρος της γνώμης μου».  

Ακολουθεί το απόσπασμα του podcast, που προβλήθηκε στην εκπομπή “Πρωινό μας”:

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα