Ναταλία Γερμανού: Συγκινημένη η παρουσιάστρια για τον θάνατο του πατριού της – “Θα σε έχω για πάντα στην καρδιά μου”

Η Ναταλία Γερμανού βίωσε δύσκολες στιγμές αυτή την εβδομάδα, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατριός της. Ο λόγος για τον σπουδαίο ιστορικό Γιώργου Δερτιλή, ο οποίος ήταν σύζυγος της μητέρας της, Εριέττας Μαυρουδή. Στην έναρξη της σημερινής εκπομπής της, “Καλύτερα δεν γίνεται”, η παρουσιάστρια δέχτηκε τα συλλυπητήρια από τους συνεργάτες της και στη συνέχεια αποχαιρέτησε τον πατριό της εμφανώς συγκινημένη.

“Η δική μου εβδομάδα ήταν δύσκολη, θα τα διαβάσατε ίσως. Στέλνω και εγώ την αγάπη μου στη μητέρα μου γιατί έχασε τον άνδρα της. Όταν είσαι 30 χρόνια με έναν άνθρωπο… αυτός ο υπέροχος πατριός μου. Ένας από τους σπουδαιότερους ανθρώπους! Ο Γιώργος συνδύαζε παιδεία, ευγένεια, καλοσύνη. Όταν ένας άνθρωπος έχει αυτά τα τρία, πώς να μην τον αγαπήσεις;”, τόνισε η Ναταλία Γερμανού και πρόσθεσε:

“Πόσα πράγματα έμαθα απ’ αυτόν τον άνθρωπο! Πόσες συζητήσεις κάναμε μαζί! Καλό ταξίδι Γιώργο μου αγαπημένε μου, θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου. Ένας πολύ σπουδαίος άνθρωπος. Μαμά, δυνατά. Έχεις την αγάπη όλων μας”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα