Μιμή Ντενίση: «Είπα στην κόρη μου ότι δεν είμαι η βιολογική της μητέρα σε ηλικία 2 ετών»
Η Μιμή Ντενίση και η κόρη της Μαριτίνα μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο το 2023
Credit: mimi_denissi/Instagram

Η Μιμή Ντενίση παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Η γνωστή ηθοποιός και συγγραφέας μίλησε για την κόρη της, Μαριτίνα, την προσωπική της ζωή, αλλά και για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

«Το ξεκίνημα του 2024 με βρίσκει σε κατάσταση τρέλας αλλά η τρέλα είναι συνυφασμένη με έμενα. Είμαι με τις βαλίτσες στην πόρτα για την παράσταση ‘Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη’ στο Mέγαρο Mουσικής Θεσσαλονίκης. Ετοιμάζω ντοκιμαντέρ για τον Έλγιν και πιστεύω θα δημιουργήσει διεθνή ‘χαμό’ » τόνισε η Μιμή Ντενίση και πρόσθεσε:

«Έχω υποστεί το bullying δημόσια. Το να σε βρίζουν στην τηλεόραση είναι δημόσιο bullying. Πρέπει να επαναορίσουμε τον όρο παρενόχληση, έχουμε φτάσει στην υπερβολή. Ένα απλό κομπλιμέντο δεν είναι παρενόχληση. Είχα δεχτεί προτάσεις για εξόδους από σκηνοθέτες, ηθοποιούς και παράγωγους που με είχαν ερωτευτεί αλλά δε θεωρώ ότι ήταν παρενόχληση. Συγχωρώ εύκολα αλλά δεν ξεχνώ».

Για τη μητρότητα η Μιμή Ντενίση είπε:

«Δεν είναι εύκολο μία γυναίκα να μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί γιατί πρέπει να κρατά δύο ρόλους. Η Μαριτίνα ακόμη και σήμερα που είναι 23 χρόνων, μου ζητάει να είμαι πιο μαμά αντί μπαμπάς. Της έχω πει ότι δεν υπάρχει κάποιος άλλος και πρέπει να είμαι μαμά και μπαμπάς. Της είπα την πραγματικότητα (ότι δεν είμαι η βιολογική της μητέρα) από τότε που ήταν 2 ετών. Πρέπει να λέμε την αλήθεια για όλα τα πράγματα, το αντίθετο είναι βασανιστήριο» και συνέχισε:

«Άλλαξα τη ζωή μου όταν έγινα μητέρα. Οι πολλές έξοδοι και τα φλερτ που είχα κοπήκαν όταν απέκτησα τη Μαριτίνα. Η κόρη μου δεν είδε άλλον άντρα να έρχεται στο σπίτι έκτος από τον Σωτήρη Πολύζο που παντρευτήκαμε. Η Μαριτίνα πίστευε ότι ήμουν κακή μητέρα και ότι έβγαινα κάθε βράδυ ενώ πήγαινα στο θέατρο. Δεν είχα ποτέ ανταγωνιστική σχέση μαζί της, ξυπνούσα το πρωί ‘σαν τέρας’ και μου έλεγε ‘τι κούκλα είσαι’».

Για τη τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, η Μιμή Ντενίση επισήμανε: “

«Εγώ δεν είμαι υπέρ του να λες συνέχεια και να διαφημίζεις και οι γκέι πρέπει να παντρεύονται και οι γκέι πρέπει να κάνουν αυτό’. Ή το θεωρείς φυσικό και είναι κομμάτι της κοινωνίας και δεν χρειάζεται να το λέμε συνέχεια ή δεν το θεωρείς φυσικό όταν το λες συνέχεια.

Η κοινωνία πρέπει να διατηρήσει τον βασικό κορμό της και ο βασικός κορμός της είναι η πλειονότης, που είναι άνδρας, γυναίκα, παιδί. Αυτό είναι ο κορμός, τον οποίο συμπληρώνουν άτομα που δεν ήταν αποδεκτά μέχρι στιγμής, και πρέπει να τον συμπληρώνουν. Αλλά δεν μπορεί συνέχεια να μιλάμε για τα άτομα αυτά. Από μόνοι μας το κάνουμε σαν να είναι κάτι περίεργο. Σε σχέση με τα παιδιά είμαι πολύ σκεπτική γιατί βλέπω τα προβλήματα, που δεν έχουν να κάνουν με το γκέι ή με το στρέιτ. Τα προβλήματα που έχουν στην εποχή μας τα παιδιά είναι άπειρα».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα