Μιμή Ντενίση: Είμαι έτοιμη να γίνω γιαγιά
Mιμή Ντενίση
Credit: Μιμή Ντενίση/Instagram

Η Μιμή Ντενίση φιλοξενήθηκε στην εκπομπή DOT και την δημοσιογράφο Γωγώ Αυγερινοπούλου. Μεταξύ άλλων η σπουδαία καλλιτέχνης μίλησε για τη μητέρα της, την κόρη της αλλά και για το πώς εμπνεύστηκε για τη μοναδική ιστορική δημιουργία της «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Αναφερόμενη στη μητέρα της, η Μιμή Ντενίση, με την οποία είχε μία σχέση ιδιαίτερα δυνατή, τόνισε ότι ήταν πολύ δυναμική και φεμινίστρια. Μάλιστα όπως αποκάλυψε, δεν την προέτρεψε ποτέ να κάνει σχέση με κάποιον άνδρα επειδή ήταν πλούσιος».

Μιλώντας για την πορεία της, είπε ότι έγινε δημοφιλής από την συμμετοχή της στη σειρά Γιούγκερμαν. Επισήμανε ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν εκείνη που την έβγαλε στο θέατρο.

Για τις σχέσεις της, η αγαπημένη ηθοποιός τόνισε ότι δεν είναι καθόλου αρχομανής. «Αυτό που με ελκύει σε έναν άντρα είναι το μυαλό. Έχω σκεφτεί πολλές φορές να ασχοληθώ με την πολιτική. Πιστεύω ότι οι άντρες με φοβούνται λόγω της δυναμικότητάς μου. Μου λείπει ένας σύντροφος αυτή την περίοδο».

Την ίδια ώρα αναφερόμενη στη σχέση που έχει αναπτύξει με την κόρη της Μαριτίνα, είπε χαρακτηριστικά: «Ακούω τις συμβουλές που μου δίνει η κόρη μου. Είμαι έτοιμη να γίνω γιαγιά».

Τέλος μιλώντας για την τεράστια επιτυχία θεατρική και κινηματογραφική της “Σμύρνη μου αγαπημένη”, η Μιμή Ντενίση είπε η Ολυμπία Δουκάκη την ενέπνευσε για να γράψει το έργο.

“Με αφορμή το “Σμύρνη μου αγαπημένη”, η Guardian αναδημοσίευσε μαρτυρίες δημοσιογράφων του ’22. Δεν στεναχωρήθηκα που δεν προτάθηκε για Όσκαρ γιατί ξέρω τους Έλληνες. Ήταν μέγα λάθος της επιτροπής της υφυπουργού Πολιτισμού που δεν προτάθηκε για Όσκαρ. Σκέφτομαι να κάνω μίνι σειρά το “Κι από Σμύρνη Σαλονίκη”», είπε η Μιμή Ντενίση.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα