Μιχάλης Σαράντης: “Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί είναι να γεμίζω φιλιά την κόρη και τη γυναίκα μου”

Τον Μιχάλη Σαράντη είχε καλεσμένο η Μαρία Μπακοδήμου στην εκπομπή της «Γεια σου», που προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα στον ΣΚΑΪ.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός έχει κερδίσει με τις υποκριτικές του ικανότητες το θεατρικό και τηλεοπτικό κοινό, το οποίο πλέον τον ακολουθεί σε κάθε δουλειά του. Φέτος ο Μιχάλης Σαράντης υποδύεται τον Κίτσο, στη σειρά «Οι Πανθέοι». Ένας ρόλος ζεν πρεμιέ, που θα ερωτευτεί παράφορα την σύζυγο του αγαπημένου του θείου Ανδρέα, που υποδύεται ο Αιμίλιος Χειλάκης. Σε ερώτηση αν στην ζωή του έχει νιώσει έτσι για κάποια γυναίκα, με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ο Μιχάλης Σαράντης είπε χαρακτηριστικά:

«Μου έχει τύχει να κεραυνοβοληθώ από έρωτα. Με τη Μαίρη. Προφανώς. Την είδα μια φορά να παίζει σε ένα θέατρο και… Την είδα. Κάπως έστειλα μια προσευχούλα, γιατί τότε δε μπορούσαμε να είμαστε μαζί και… ήρθε… Είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια».

Αναφερόμενος στη σειρά που αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, ο ηθοποιός τόνισε ότι είναι σπουδαίο να συνεργάζεται με όλους αυτούς τους μεγάλους ηθοποιούς και δίνουν το 100% προκειμένου να αποδοθεί όσο το δυνατόν πιο άριστα, η ιστορία της σειράς.

Ο Μιχάλης Σαράντης είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Μαίρη Μηνά, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά «Αγγελική». Έχουν αποκτήσει μία κορούλα και φροντίζουν να είναι κοντά της όσο περισσότερο μπορούν.

«Ήμουν παρών μέχρι ένα σημείο της γέννησης της κόρης μου γιατί παλέψαμε να γεννήσουμε φυσιολογικά αλλά τελικά δε τα καταφέραμε… Ήμουν πάρα πολύ συγκινημένος. Είναι ένα θαύμα αυτό που συμβαίνει…».

«Το πρωί, το πρώτο πράγμα που κάνω, είναι να γεμίζω φιλιά την κόρη και τη γυναίκα μου. Αν μπορείς να το κάνεις, δεν είναι ωραίο να το κάνεις; Η αλήθεια είναι ότι μεγάλωσα σε ένα σπίτι που ήταν διαχυτικοί και οι γονείς μου προς την αγάπη και το συναίσθημά τους. Επειδή έχω πάρει πολλή αγάπη από τους γονείς μου, και επειδή μου λείπουν και πολύ, έχω αγάπη να δώσω…» είπε χαμογελώντας ο Μιχάλης Σαράντης.

Ο Μιχάλης Σαράντης μετά το αφιέρωμα που έφτιαξαν οι συνεργάτες εκπομπής «Γεια σου» δήλωσε συγκινημένος καθώς όπως είπε προέρχεται από πολύ μεγάλο σόι, το οποίο ωστόσο πλέον δεν υπάρχει…

«Συγκινούμαι με το παιδί, τον μπαμπά, τη μαμά, τον φίλο μου… Η ζωή έχει φερθεί πολύ σκληρά στην οικογένειά μου. Ήμασταν πολύ μεγάλο σόι. Ο μπαμπάς μου είχε έξι αδέρφια, η μαμά μου τρία, ξαδέρφια, παππούδες, γιαγιάδες… ένας χαμός. Το σπίτι κάθε Κυριακή ήταν γεμάτο. Κυριολεκτικά κάθε Κυριακή η μαμά είχε τραπέζι. Φωνές, τσακωμοί, όλα. Και δεν είναι κανένας σχεδόν εδώ τώρα πια”.

“Αυτό είναι πολύ τρομακτικό. Σε ταράζει να το συνειδητοποιείς. Το λέω σε σχέση με τον τρόπο που έχουν έρθει τα πράγματα στη δουλειά μου. Στη δουλειά μου, έχουν συμβεί πολύ ωραία πράγματα, και εύχομαι να συνεχίσουν να συμβαίνουν… Όταν σου έρχονται όλα αυτά, δε μπορείς να είσαι μικρότερος, πρέπει να ανέβεις κι εσύ εκεί πάνω».

«Αυτά τα φέρνει η ζωή. Δεν είναι εύκολο ούτε για μένα, ούτε για τη Μαίρη να απέχουμε πολύ από τη δουλειά. Αλλά έρχονται αυτά. Και η μικρή ήρθε σε μια πολύ καλή φάση με τη Μαίρη. Ήμασταν πολύ αγαπημένοι, και εξακολουθούμε να είμαστε, κι ακόμα περισσότερο…».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα