Μιχάλης Κουινέλης: Ο λόγος που δεν παντρεύονται με την Ήβη Αδάμου
Ήβη Αδάμου - Μιχάλης Κουινέλης
Credit: ▪️Ivi Adamou▪️/Instagram

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Μιχάλης Κουινέλης, σε μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με την Αθηναΐδα Νέγκα.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για την Ήβη Αδάμου και εξήγησε για ποιον λόγο δεν παντρεύονται ενώ αναφέρθηκε και στην κόρη τους και πως είναι ο ίδιος ως μπαμπάς.

Η εξομολόγηση για τον ερχομό της κόρης τους

Μιλώντας για το διάστημα που η Ήβη Αδάμου έμεινε έγκυος ο Μιχάλης Κουινέλης ανέφερε: «Όλα είναι πειράματα ή θα σου βγει ή δεν θα σου βγει. Δεν ήξερα πως θα το αντιμετώπιζε. Η Ήβη ήταν πολύ μικρή όταν έγινε αυτό. Όσο ήταν έγκυος έλεγα “τι θα γίνει μετά; Πόσες απορίες;”. Και όταν έγινε ήταν σαν να ήταν πάντα για αυτό, ήταν στρατιώτης. Οι άντρες στην αρχή είμαστε απορριμματοφόρα. Το έκανε και καθώς προχωράει η φάση έρχεται και σε αντιπαράθεση με την κόρη της και εγώ κοιτάω έτσι. Δεν θα μπορούσα να πω “όχι”. Νιώθω ότι αν ήταν αγόρι θα ήταν το αντίθετο. Οι μαμάδες στους γιους δεν χαλάνε χατίρι», είπε ο Μιχάλης Κουινέλης.

Ο λόγος που δεν παντρεύονται

«Δεν παντρευόμαστε για να μην χωρίσουμε. Δεν θέλω να χωρίσω με την Ήβη, για αυτό δεν την παντρεύομαι. Δεν είναι κάτι που το προγραμματίζουμε. Αφήνοντάς το ίσως γίνει με πιο ρομαντικό τρόπο. Επειδή κυλούσαν τα πράγματα, νιώθουμε φουλ οικογένεια. Με μπαμπάδες άλλους στο πάρκο, με ρυζογκοφρέτες στις κούνιες. Τον βηματισμό μου τον βρήκα εδώ και δύο χρόνια. Εγώ αγχώθηκα πολύ με το παιδί. Δεν ήξερα αν θα καταφέρω με τις υποχρεώσεις μου», εξομολογήθηκε ο Μιχάλης Κουινέλης.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα