Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια η Britney Spears είναι επιτέλους ελεύθερη
@businessinsider.com

«Δεν είμαι χαρούμενη, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Είμαι τόσο εξοργισμένη, αυτό που συμβαίνει είναι τρελό», το ξέσπασμα της Britney πυροδότησε μια σειρά από κινήσεις που ως αποτέλεσμα είχαν την, επιτέλους, ελευθερία της.

«Θέλω απλά τη ζωή μου πίσω. Δεκατρία χρόνια είναι πολλά». Δεκατρία χρόνια να ζει χωρίς το δικαίωμα της ελευθερίας εξαιτίας του ίδιου της του πατέρα επειδή στο απόγειο της δόξας της κατέρρευσε ψυχολογικά, δεν είναι πολλά, είναι αδιανόητα. Αλλά αυτή η μάχη τελείωσε με νικήτρια την Britney.

@oneman.gr

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Los Angeles αποφάσισε την αναστολή του James Spears. Η κηδεμονία έληξε, ο πατέρας της ο οποίος δεν είχε λόγο μόνο στην περιουσία της και στο εκλογικό της δικαίωμα αλλά και στην ίδια της τη μήτρα, αφού για να μείνει έγκυος έπρεπε να τον ρωτήσει, δεν καθορίζει πλέον τη ζωή της.

Η ίδια δεν βρισκόταν εκεί αλλά το κίνημα #FreeBritney πανηγύρισε την απόφαση του δικαστηρίου. Το ίδιο και ο σύντροφός της Sam Asghari με την ανάρτηση μιας φωτογραφίας με μία μόνο λέξη: FREEDOM. «Σήμερα γράφτηκε ιστορία».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam Asghari (@samasghari)

Κι επίσης σήμερα, ένας νέος αγώνας αρχίζει για την Britney Spears, η οποία πρέπει να μάθει να ζει, να αποφασίζει, να κάνει λάθη και να ξανασηκώνεται μόνη, ναι μεν κουβαλώντας τα τραύματα του παρελθόντος, αλλά πλέον ελεύθερη. Britney IS FREE.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα