Μελίνα Νικολαΐδη: Αποθεώνει τη Δέσποινα Βανδή στη σκηνή – “Όταν βγαίνει η βασίλισσα”
Credit: melina.nikolaidi/Instagram

Είναι γνωστό ότι η Μελίνα Νικολαΐδη αποτελεί την πιο φανατική θαυμάστρια της Δέσποινας Βανδή. Η 19χρονη κόρη της τραγουδίστριας και του Ντέμη Νικολαΐδη σπουδάζει τον τελευταίο καιρό στο Λονδίνο. Όποτε, όμως, της δίνεται η ευκαιρία και επιστρέφει στη χώρα μας δεν παραλείπει να επισκεφτεί τη μητέρα της στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται.

Αυτό έκανε η Μελίνα Νικολαΐδη και το βράδυ της Τετάρτης, από το βίντεο που ανέβασε με story, από τη στιγμή που η μητέρα της καλησπερίζει τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου, όπου εμφανίζεται.

«When the Queen rises… – Όταν βγαίνει η βασίλισσα…», έγραψε στο κλιπ με τη Δέσποινα Βανδή, η κόρη της εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τον θαυμασμό της προς τη μητέρα της.

Τρελά ερωτευμένη η Μελίνα Νικολαΐδη

Η Μελίνα Νικολαΐδη είναι τρελά ερωτευμένη το τελευταίο διάστημα και δεν το κρύβει. Ο άνδρας που έχει κλέψει την καρδιά της κόρης της Δέσποινας Βανδή  και του Ντέμη Νικολαΐδη είναι ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης.

Πρόκειται για τον 34χρονο αθλητή βόλεϊ ο οποίος είναι και ιδιοκτήτης γυμναστηρίου στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα. Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, όποτε του το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, επισκέπτεται την αγαπημένη του στο Λονδίνο, όπου σπουδάζει.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα