Μελίνα Μακρή: “Έπαθα επιλόχειο θυμό – Για μήνες θύμωνα με το παιδί και μετά γέλαγα ψεύτικα”
Credit: Μelina Makri/Instagram

Για τη μητρότητα και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τη γέννηση του γιου της μίλησε η Μελίνα Μακρή σε συνέντευξή της στο “MEGA Καλημέρα”.

Είναι πάρα πολύ δύσκολο να δουλεύεις και να έχεις ένα μωρό, το οποίο είναι και πολύ μωρό, είναι 11 μηνών. Θαυμάζω απεριόριστα τις μητέρες που δουλεύουν, έχουν όλο τον σεβασμό μου οι εργαζόμενες μητέρες” σημείωσε η τραγουδίστρια αναφερόμενη στο πώς προσαρμόστηκε το πρόγραμμά της μετά τη γέννηση του παιδιού. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι τραγουδάει στο μωρό της όλη μέρα. “Νομίζω το έχω ζαλίσει πραγματικά. Εάν είχε λαλιά θα έλεγε: σταμάτα, δεν αντέχω άλλο”, είπε αστειευόμενη

Όσον αφορά στις αλλαγές που επήλθαν στο σώμα της με την εγκυμοσύνη, σημείωσε: “Τις αντιμετώπισα πολύ ψύχραιμα. Το περίμενα ότι θα πάρω κιλά, πήρα σχεδόν 20 κιλά, έτρωγα ό,τι ήθελα, δεν στερήθηκα στην εγκυμοσύνη“, ενώ αποκάλυψε τα προβλήματα που αντιμετώπισε μετά τη γέννηση του παιδιού, με τη διαταραχή των ορμονών της: “Έπαθα επιλόχειο θυμό, το έχεις ξανακούσει; Αφού γέννησα, για μήνες, μέχρι να ισορροπήσω τον θυροειδή μου, θύμωνα με το παιδί και μετά του γέλαγα ψεύτικα… Το τελευταίο πράγμα που ήθελα ήταν να καταλάβει το παιδί ότι θυμώνω μαζί του. Είχα θυμώσει πάρα πολύ μία μέρα που είχε μπει μία μύγα στο σπίτι. Είχα τόσο θυμό, όλη τη μέρα να βρω τη μύγα. Φοβόμουν μην μολύνει το παιδί. Το τόσο το έκανα τόσο“, δήλωσε.

Για την προοπτική να κάνει δεύτερο παιδί μετά τη δύσκολη εγκυμοσύνη είπε: “Είναι μεγάλη ευτυχία το παιδί, τώρα κατάλαβα πόσο μεγάλη χαρά σου δίνει κάθε μέρα, πόσο μεγάλη ευτυχία είναι, δεν θα έλεγα όχι σε δεύτερο παιδί, δεν ξέρεις ποτέ τι σου ξημερώνει… Η δύσκολη εγκυμοσύνη που είχα είναι ένας λόγος να πεις δεν θα ξανακάνω παιδί, αν έχεις τρομάξει τόσο πολύ και έχεις περάσει τόσο δύσκολα γιατί προσπαθείς να βρεις ξανά τον εαυτό σου…

Πέρασα Covid μόλις μπήκα στον ένατο μήνα και γέννησα πρόωρα λόγω Covid, το παιδί το πήρα έπειτα από δύο εβδομάδες γιατί ήταν στη θερμοκοιτίδα, έφυγα από το μαιευτήριο με άδεια χέρια. Ήταν δύσκολο, σκεφτόμουν το παιδί κάθε μέρα, δεν μπορούσα να το δω λόγω Covid, κόντεψα να φτάσω στην τρέλα, έκλαιγα, έλεγα πότε θα πάρουν τηλέφωνο να μου πουν έλα να το πάρεις. Δεν μπορούσα ούτε να πάω να το δω” εκμυστηρεύτηκε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα