Search
Close this search box.
Meghan Markle: Οι ασυνήθιστες συνταγές στο τραπέζι των Ευχαριστιών κατάλληλες για βασίλισσα
H Meghan Markle την Ημέρα των Ευχαριστιών το 2016
Credit: meghanmaven.com

Με την Ημέρα των Ευχαριστιών να απέχει μόλις μια εβδομάδα, όλοι αρχίζουν να προετοιμάζονται για το μεγάλο γεύμα, συμπεριλαμβανομένης της Meghan Markle, τουλάχιστον πριν από δέκα χρόνια.

Σε μια ανάρτηση που επανήλθε από τα αρχεία του The Tig, του πλέον καταργημένου lifestyle blog της, η Meghan προσέφερε τρεις συνταγές για τις γιορτές στους αναγνώστες της.

Και, σύμφωνα με τη Meghan του 2014, το μενού θα σας μετατρέψει «στον βασιλιά ή τη βασίλισσα των ευτυχισμένων κοιλιών & των γεμάτων καρδιών».

Οι συνταγές, τις οποίες η πρώην ηθοποιός παραδέχτηκε ότι τις της έδωσε η «Καθαρή Ομάδα» δρ. Alejandro Junger και Dhru Purohit, περιλάμβαναν ένα νόστιμο κυρίως πιάτο, μια σαλάτα και ένα υγιεινό επιδόρπιο.

Η δούκισσα του Σάσεξ, η οποία παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Harry τον Μάιο του 2018, ξεκίνησε την ανάρτηση εξηγώντας ότι «αγαπά» τη γαλοπούλα, αλλά μερικές φορές δεν είναι πάντα κατάλληλη για να διασκεδάσει μια μικρή ομάδα.

«Λατρεύω μια αλατισμένη, γεμιστή και ψητή γαλοπούλα όσο και ο καθένας, αλλά αν μαγειρεύετε μόνο για δύο, ίσως ένα μικρότερο πουλερικό είναι πιο κατάλληλο για εσάς – και σε συνδυασμό με ένα όμορφο συνοδευτικό και ένα νόστιμο επιδόρπιο, θα είστε ο βασιλιάς ή η βασίλισσα των ευτυχισμένων κοιλιών και των γεμάτων καρδιών», έγραψε η Meghan στην εισαγωγή.

Αποκάλεσε τις συνταγές τους «καλή μαγειρική» και έγραψε ακόμη ότι δεν παθαίνουμε «κώμααπό τους υδατάνθρακες μετά», αφού είναι «καθαρά φαγητά».

Η πρώτη συνταγή που ανέδειξε η Meghan ήταν ένα ψητό στήθος κοτόπουλου στον φούρνο με σάλτσα μανιταριών και πράσου – μια λίγο διαφορετική εκδοχή της παραδοσιακής γαλοπούλας. Και, είναι ενδιαφέρον ότι η Meghan έψηνε κοτόπουλο όταν της έκανε πρόταση γάμου ο πρίγκιπας Harry το 2017.

Επόμενο πιάτο στο μενού ήταν μια σαλάτα με μαρούλι iceberg, ψητά, χειμωνιάτικα κολοκυθάκια, και σάλτσα ηλίανθου.

Αυτή η σαλάτα ήταν επίσης για δύο άτομα και χρειάστηκε συνολικά 45 λεπτά για την προετοιμασία και το μαγείρεμα. Ωστόσο, η Meghan διαβεβαίωσε τους αναγνώστες ότι ήταν ένας «υπέροχος τρόπος για να απολαύσετε μερικά από τα τελευταία χόρτα του φθινοπώρου».

Αλλά αν δεν μπορείτε να βρείτε φρέσκο μαρούλι, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε «πιο υγιεινά ανάμεικτα χόρτα» ή ακόμα και την κολοκύθα και τη σάλτσα από μόνη της.

«Τα ηλιοτρόπια έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε (το κύριο λιποδιαλυτό αντιοξειδωτικό του οργανισμού), μαγνήσιο και σελήνιο, και αυτή η νόστιμη σάλτσα έχει πολλές χρήσεις, οπότε μην εκπλαγείτε αν γίνει τακτική στην κουζίνα σας», εξήγησε.

Και φυσικά, δεν μπορείτε να παραλείψετε το επιδόρπιο την Ημέρα των Ευχαριστιών, γι’ αυτό και η «Καθαρή Ομάδα» έδωσε μια συνταγή για μπουκιές με βούτυρο αμυγδάλου. «Αυτές οι μικρές λιχουδιές γεμάτες πρωτεΐνες δεν είναι μόνο νόστιμες και έχουν γεύση επιδόρπιου, αλλά είναι εύκολο να τις φτιάξεις», έγραψε η Meghan.

«Διατηρούνται για πολύ καιρό και είναι ιδανικά για να τα παίρνετε μαζί σας σε όλες τις περιπέτειές σας. Θρεπτικά και χορταστικά για την πείνα, αυτά τα τρουφάκια είναι ένα εξαιρετικό πρωινό, σνακ μετά την προπόνηση, απογευματινό σνακ ή επιδόρπιο», συνέχισε.

Η ιδρύτρια του American Riviera Orchard παραδέχτηκε ότι είναι καλύτερα από το να τρως «επεξεργασμένα γλυκά». «Μπορείτε ακόμη και να τα βουτήξετε σε σοκολάτα και να τα δώσετε ως ένα όμορφο δώρο», είχε πληκτρολογήσει τότε.

«Και αντί να τσιμπολογάτε επεξεργασμένες καραμέλες αυτή την Ημέρα των Ευχαριστιών, χρησιμοποιήστε αυτά τα καλούδια ως μια νόστιμη, καθαρή εναλλακτική λύση».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα