Η Ματθίλδη Μαγγίρα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Νωρίς-Νωρίς” τη Δευτέρα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την κόρη της, Λήδα Φόστερ, η οποία είναι τραγουδίστρια.
«Η Λήδα έβγαλε έξω το Λύκειο. Παραγωγός της είναι ο κιθαρίστας της Alicia Keys αλλά πρέπει να αποκτήσει εμπειρία, οπότε πρέπει να κάνει live. Είναι εδώ και το συζητάει. Κάποια στιγμή θα φύγει πάλι αλλά, επειδή είναι αγγλόφωνα τα τραγούδια της, θεωρώ ότι μπορεί να είναι παντού», είπε αρχικά η Ματθίλδη Μαγγίρα.
Και πρόσθεσε: «Όταν γύρισε από την Αμερική, ήθελε να μείνει μόνη της. Πλήρωνε ένα ενοίκιο αλλά έμενε σε μένα. Ήθελε τον χώρο της αλλά δεν είναι και εύκολη η μετάβαση. Τζάμπα πήγαιναν τα λεφτά».
Η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε επίσης για τον ρόλο της ως μητέρα, όπου παραδέχτηκε ότι έκανε πολλά λάθη: «Ως μητέρα δεν πάω με τις ταμπέλες, παίζω με όλους τους ρόλους. Είναι το πώς θα αντιμετωπίσεις και θα διαχειριστείς την κάθε κατάσταση. Το πιο δύσκολο σημείο στη μονογονεϊκή οικογένεια είναι να κρατήσεις την ισορροπία ανάμεσα στα όρια. Έκανα πολλά λάθη με τη Λήδα. Θα έκανα άλλα 10 παιδιά».
Λήδα Φόστερ: «Είχα πει στα μαμά μου από τριών ετών να χωρίσει από τον πατέρα μου, χάρηκα όταν συνέβη»
Η Λήδα Φόστερ σε συνέντευξή της στην εκπομπή “The 2Night” αποκάλυψε ότι τριών ετών είχε πει στη μητέρα της να χωρίσει, και όταν αυτό τελικά συνέβη τρία χρόνια αργότερα, χάρηκε.
«Ήμουν έξι ετών όταν χώρισαν οι γονείς μου, αλλά το διαζύγιο μπορεί να βγήκε και πιο μετά. Είχα πει στη μαμά μου να χωρίσουν από όταν ήμουν τριών. Θυμάμαι ότι έφτιαχνε πορτοκαλάδα στον πάγκο της κουζίνας και της είπα, “εγώ λέω να χωρίσεις τον μπαμπά και να βρεις άλλον άντρα”. Χάρηκα όταν χώρισαν, γιατί αφού δεν ήταν ερωτευμένοι, καλύτερα. Τον μπαμπά μου όσο τον έβλεπα πριν το διαζύγιο, τον έβλεπα και μετά…», είχε πει η κόρη της Ματθίλδης Μαγγίρα.