Ματθίλδη Μαγγίρα: “Εκπέμπω φως γιατί τα έχω βρει με τον εαυτό μου”

H Mατθίλδη Μαγγίρα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της αδελφής της, Μπέτυς το πρωί της Πέμπτης. Η γνωστή ηθοποιός και show-woman αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πώς έχει βρει την εσωτερική της ηρεμία και πώς έχει οδηγηθεί στην αυτογνωσία.

“Εκπέμπω φως γιατί τα έχω βρει με τον εαυτό μου. Πάντα το είχα αυτό το φως, άλλα τώρα τα έχω βρει με την πάρτη μου. Για να φτάσω εκεί υπήρξαν συγκρούσεις μέσα μου επί χρόνια, μέχρι που δούλεψα με τον εαυτό μου και τελείωσαν οι συγκρούσεις. Είμαι ευτυχής. Έτσι πλέον έλκω αυτά που θέλω και χρειάζομαι, χωρίς να κάνω τίποτα. Δεν είναι εύκολο αυτό το ταξίδι, είναι μία εσωτερική Οδύσσεια όπου θα δεις και τη Σκύλλα σου, θα δεις και την Χάρυβδη σου, θα δεις και την Κίρκη σου και θα περάσεις από τις συμπληγάδες. Θα πρέπει να δεις τα τέρατα σου και να τα αναγνωρίσεις. Άμα έχεις καθοδηγητή δεν χάνεσαι”, τόνισε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Σχετικά με την κόρη της, η οποία πήρε την απόφαση να σπουδάσει στην Αμερική και να ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας της, η ηθοποιός υπογράμμισε:

“Δεν ήταν σοκαριστικό, προϋπήρξαν καταστάσεις επειδή ο μπαμπάς της ζει εκεί. Ήταν το όνειρό της, τα δικά μου όνειρα έγιναν πραγματικότητα και σκέφτηκα ότι δεν έχω το δικαίωμα να κόψω το όνειρο κανενός. Πόνεσα πολύ εσωτερικά αλλά δεν επέτρεψα στον εαυτό μου να το δει εγωιστικά. Δεν φοβήθηκα τη σύγκριση μεταξύ μας, ο καθένας μας είναι μοναδική περίπτωση. Βέβαια της δίνω συμβουλές, έχουμε παίξει μαζί”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα