Μαρίνα Ασλάνογλου: Η εξομολόγηση για τις εξωσωματικές – “Στεναχωρήθηκα, αγχώθηκα αλλά δεν το έβαλα ποτέ κάτω”

Η Μαρίνα Ασλάνογλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της.

“Όλοι οι άνθρωποι περνάμε τα σκοτεινά μας διαστήματα, αλλά το πως το μεταβολίζεις αυτό και το βγάζεις από πάνω σου και το διαχειρίζεσαι είναι στον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου. Δεν σημαίνει ότι δεν έχω περάσει δύσκολα, δεν έχω στεναχωρηθεί, δεν έχω αγχωθεί. Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν η περίοδος με τις εξωσωματικές. Σχεδόν ένα χρόνο κράτησε αυτό γιατί τις έκανα απανωτά, δηλαδή κάθε τρεις μήνες έκανα και μια εξωσωματική”, είπε η γνωστή ηθοποιός και πρόσθεσε:

Είχε ανεβάσει στο Instagram της πριν από λίγους μήνες στις 14.3.2022. “Σαν σήμερα, πριν από 4 χρόνια, ήρθες στην ζωή μας και μας πλημμύρισες χαρά και ευτυχία!!! Να σε χαιρόμαστε Κωνσταντίνε μου! Εύχομαι να είσαι πάντα γελαστός, τυχερός και χαρούμενος!!! Θα είμαστε πάντα δίπλα σου!!! Σε αγαπάμε πολύ!!!!Ο μπαμπάς και η μαμά!💙💙💙 14/03/2018

“Είχε μπει ο οργανισμός μου σε αυτό το mood, το να είμαι έτοιμη στο να το κάνω και να το παλέψω. Δεν ήθελα να αφήσω περιθώριο ούτε επαγγελματικά ούτε να περνάει ο χρόνος. Είπα πως θα αφοσιωθώ σε αυτό γιατί είμαι ένας άνθρωπος που ακολουθεί projects.

“Δούλευα, μέχρι και πέντε μηνών έπαιζα στο θέατρο. Βέβαια καλό είναι να υπάρχει μια ηρεμία γιατί όλοι σου λένε να μην αγχώνεσαι. Δεν γίνεται όμως να μην αγχωθείς, θα αγχωθείς, αλλά παρόλα αυτά σου εξηγεί ο γιατρός πως δεν είναι ασθένεια η εγκυμοσύνη και ότι έκανες πριν θα κάνεις τα ίδια και τώρα αλλά με μια μικρή προσοχή γιατί δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Και στεναχωρήθηκα και αγχώθηκα αλλά δεν τα έβαλα ποτέ κάτω”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα