Μariah Carey: Τα απομνημονεύματα της Barbara Streisand και ο απολαυστικός διάλογος
Mariah Carey
Credit: Mariah Carey/Instagram

Η Μariah Carey και η Barbara Streisand είναι αναμφισβήτητα δύο από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες στην ιστορία της ποπ μουσικής. 

Μariah Carey: Διάβασε τα απομνημονεύματα της Barbara Streisand και αντάλλαξαν τρυφερά μηνύματα

H ερμηνεύτρια του “All I want for Christmas is You” έδειξε για ακόμη μια φορά την αδυναμία που έχει στην Barbara Streisand. Δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram της και έγραψε: «Διαβάζω τα απίστευτα απομνημονεύματα της Barbara Streisand στο λεωφορείο της περιοδείας μου! Σε ευχαριστώ, για το δώρο και την υπέροχη αφιέρωση».

Η Streisand απάντησε στην ανάρτηση της Carey:

Αγαπημένη μου Mariah, είσαι τόσο ταλαντούχα και όμορφη. Είμαι τόσο περήφανη για σένα. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο σε όλα όσα κάνεις”.

Οι δύο τραγουδίστριες έχουν συναντηθεί και συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν. Το 1991, η Carey εμφανίστηκε ως guest star στο σόου της Streisand, “The Late Show Starring Barbara Streisand”. Ερμήνευσαν μαζί το τραγούδι “Don’t Forget about Us” ενώ το 1994, η Streisand εμφανίστηκε στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού της Carey, “Hero”.

Η Carey έχει εκφράσει επανειλημμένα την αγάπη και τον θαυμασμό της για τη Streisand. Σε μια συνέντευξη το 2013, είπε: «Η Βarbara είναι η απόλυτη τραγουδίστρια. Είναι η επιτομή της τέχνης της ποπ μουσικής. Είναι μια αληθινή ιέρεια».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα