Μαρία Σολωμού: “Ένιωθα μειονεκτικά για το στήθος μου, σαν αγελάδα – Στα 16 πήγα σε γιατρό για να το μειώσω”
Μαρία Σολωμού
Credit: mariasolomou_official/Instagram

Η Μαρία Σολωμού κλήθηκε να απαντήσει μέσα από το podcast της στο pod.gr στους προβληματισμούς γυναικών ακροατών της. Η ηθοποιός ανέφερε πως έλαβε ένα μήνυμα από μία νεαρή κοπέλα που νιώθει ανασφάλεια με το σώμα της, βλέποντας τις άψογες φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο Instagram. Όπως εξομολογήθηκε η ίδια σε ηλικία 16 ετών, ένιωθε άβολα για το στήθος της.

“Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι πρέπει να έχουμε τον ίδιο πωπό ή το ίδιο στήθος. Θυμάμαι όταν ήμουν μικρή, επειδή είχα πολύ στήθος ένιωθα τόσο άσχημα, γιατί εκείνη την εποχή πρέπει να ήμουν εγώ κι άλλες δύο με τέτοιο στήθος. Ένιωθα τόσο μειονεκτικά. Είχα πάει σε γιατρό στα 16 μου για να το “κόψω”. Τότε, μου είπε ο γιατρός “πήγαινε 19 κι αν δεν σου αρέσει, θα στο κόψω εγώ”. Ένιωθα εγώ σαν να είμαι άλλη τόση, σαν αγελάδα ένιωθα. Ήταν δική μου εκτίμηση, χωρίς το tik tok. Μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι οι άλλες ζήλευαν εμένα, κι έπρεπε εγώ να σταματήσω τις άλλες, πέρασαν χρόνια”, τόνισε η Μαρία Σολωμού και πρόσθεσε:

“Εγώ, όταν ήμουν 22 ετών, δεν είχα ασχοληθεί ακόμα με το πώς είμαι ακριβώς. Και τι πάει να πει περισσότερα ή λιγότερα κιλά. Κανονικά έπρεπε 22 χρονών να απαγορεύεται. Να πας να κάνεις τι; Baby botox; Εγώ έκανα στα 40+ και δεν μου άρεσε. Γιατί πρέπει να είμαστε όλοι έτσι; Είναι ωραίο; Το θεωρώ κάκιστο. Όταν έβγαλα τη φωτογραφία πριν 2 χρόνια, χωρίς ρετούς και make up που ήμουν με τα εσώρουχα για να δείξω ότι όλα τα σώματα δεν είναι τέλεια και οι μισοί πέσανε να με φάνε, για μένα είναι ατέλειες αυτές να έχω κυτταρίτιδα, ραγάδες και χαλάρωση”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα