Μαρία Ναυπλιώτου: Ποζάρει με μπικίνι στα 54 και εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της – ΦΩΤΟ
Μαρία Ναυπλιώτου
@marianafpliotou

Η Μαρία Ναυπλιώτου αποτελεί μια γοητευτική, χαρισματική παρουσία στον χώρο της υποκριτικής με συμμετοχές σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, λίγο πριν την απολαύσει το κοινό σε κάποιο νέο καλλιτεχνικό της βήμα, απαθανατίζει και αποθανατίζεται να απολαμβάνει όμορφες στιγμές σε καλοκαιρινούς ελληνικούς προορισμούς.

Η 54χρονη ηθοποιός διατηρεί χαμηλό προφίλ στο καλλιτεχνικό γίγνεσθαι και στα social media της: δημοσιεύει φωτογραφίες από τις εκάστοτε θεατρικές ή τηλεοπτικές δουλειές στις οποίες πρωταγωνιστεί, φωτογραφήσεις από συνεντεύξεις αλλά και από τις εξορμήσεις της σε θερινούς προορισμούς.

Όπως στην Πάρο, όπου περνά τις διακοπές της έχοντας μάλιστα, όπως μας ενημέρωσε και αγαπημένη παραλία. Πρόκειται για την παραλία Λάγγερη στην οποία χαλαρώνει όποια ώρα και να βρεθεί.

Στις φωτογραφίες που ανάρτησε στο Instagram, η εν λόγω παραλία πρωταγωνιστεί σε κάθε καρέ, όπως φυσικά και η Μαρία Ναυπλιώτου η οποία απαθανατίζεται στο χώρο με διαφορετικά κάθε φορά μαγιό. Κοινός παρονομαστής, το καλογυμνασμένο και εντυπωσιακό σώμα της. «Παρά θίν αλός ή αλλιώς όταν ερωτεύεσαι μία παραλία», έγραψε σχετικά.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα