Μαρία Ναυπλιώτου: Η throwback φωτογραφία της σε ηλικία 16 ετών που άφησε άφωνους τους θαυμαστές της
Credit: marianafpliotou/Instagram

Η Μαρία Ναυπλιώτου είναι μια από τις όμορφες και ταλαντούχες Ελληνίδες ηθοποιούς. Μέσω των social media μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την επαγγελματική της ζωή και την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά η Μαρία Ναυπλιώτου θέλησε να γυρίσει τον χρόνο πίσω και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια throwback φωτογραφία σε ηλικία 16 ετών όταν ήταν χορεύτρια.

Όπως θα διαπιστώσετε στο στιγμιότυπο αν και έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε η Μαρία Ναυπλιώτου δεν έχει αλλάξει και πολύ, όπως υπογράμμισε σε σχόλιό του κάτω από την ανάρτησή της και ο συνάδελφός της Μελέτης Ηλίας.

“Αυτό κι αν είναι throwback. Ετών 16 στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά. «Κάρμεν» σε χορογραφία Ροδόπης Κούβαρη. Μου φαίνεται σαν να είναι μία άλλη ζωή”, έγραψε η Μαρία Ναυπλιώτη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ο Μελέτης Ηλίας έγραψε κάτω από την ανάρτηση: “Τώρα πραγματικά…. Δεν έχεις αλλάξει και πολύ!!!! Τι πίνεις @marianafpliotou??? Δώσε μας και μας”.

Ανάλογα ήταν τα σχόλια και από τους περισσότερους θαυμαστές της ηθοποιού, που διαπίστωσαν ότι όντως δεν έχει αλλάξει πολύ από τότε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα