Μαρία Ναυπλιώτου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την περιπέτεια της υγείας της

Η Μαρία Ναυπλιώτου αντιμετώπισε μια περιπέτεια με την υγεία της τις τελευταίες μέρες. Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Όλα πήγαν καλά και η Μαρία Ναυπλιώτου με ανάρτησή της στα social media ευχαρίστησε μεταξύ άλλων τους διαδικτυακούς της φίλους για τα μηνύματα συμπαράστασης.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μαρίας Ναυπλιώτου:

Πριν από 10 μέρες εντελώς αναπάντεχα και απροειδοποίητα μπήκα σε μία περιπέτεια υγείας επικίνδυνη , δύσκολη και επώδυνη. Η διάγνωση ήταν οξεία χολοκυστίτιδα με συνοδό περιτονίτιδα. Χειρουργήθηκα εσπευσμένα.
Μέσα σε αυτή τη αιφνίδια δίνη που δεν ήξερα από που μου ήρθε και τι μου συνέβαινε, υποκλίνομαι στην επιστημονική και ανθρώπινη φροντίδα του γυναικολόγου μου κου Βλάχου Αθανάσιου, του γενικού χειρουργού κου Στέλιου Γαβριήλ, στο νοσηλευτικό προσωπικό και στην γενική εμπορική διευθύντρια ομίλου Ιασώ κα Χριστίνα Ταμπουρέα.
Ευχαριστώ την εξαίρετη φίλη μου Αθηνά @athinatriantafyllou και τον αδερφό μου Στάθη @stathis.nafpliotis που ήταν δίπλα μου καθόλη τη διάρκεια της δύσκολης και απειλητικής αυτής περιπέτειας.
Ευχαριστώ και όλους εσάς που μου στείλατε τόσα πολλά ζεστά, θετικά μηνύματα γεμάτα καλοσύνη.
Η ευχή μου σε όλους μας είναι να εκτιμάμε την υγεία μας και να μην ξεχνάμε να χαιρόμαστε τα μικρά καθημερινά πράγματα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα