Μαρία Κορινθίου: Οικογενειακές διακοπές σε Ελαφόνησο και Τήνο
Γιάννης Αϊβάζης-Μαρία Κορινθίου
Credit: Ioannis Aivazis/Instagram

Περίοδος οικογενειακών διακοπών για τη Μαρία Κορινθίου, τον Γιάννη Αϊβάζη και τη μοναχοκόρη τους, Ισμήνη, οι οποίοι έχουν μπει ήδη σε συνθήκες «αποσυμπίεσης». Πρώτη στάση για την οικογένεια Αϊβάζη η Ελαφόνησος. Επειτα από μια επεισοδιακή σεζόν και την αιφνίδια αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από το «Πρωινό», ο ειδυλλιακός προορισμός που αγαπούν και οι τρεις είναι ο πλέον κατάλληλος για να επαναφορτίσουν τις μπαταρίες τους.

Θάλασσα, χαλάρωση και ένα μαγευτικό τοπίο συμπληρώνουν τη λίστα με τις καλοκαιρινές τους προτεραιότητες. Αγαπούν τα ταξίδια και ο αυθορμητισμός τούς οδηγεί κάθε φορά είτε σε μέρη ανεξερεύνητα, είτε σε τόπους απ’ όπου έχουν όμορφες αναμνήσεις. Ετσι, ένας ακόμη σταθμός τους θα είναι η Τήνος, ο τόπος καταγωγής της ηθοποιού. Η Μαρία έχει να θυμάται πολλά, τόσο από την παιδική της ηλικία στο νησί όσο και από τις επισκέψεις της με τον Γιάννη και την κόρη τους.

Στο «West End» του Λονδίνου

Σύμφωνα με τη Realnews, δεν είναι, όμως, αυτοί οι μοναδικοί προορισμοί της οικογένειας για το φετινό καλοκαίρι. Υπάρχουν πολλές ιδέες για διακοπές, τις οποίες θα επεξεργαστούν τις επόμενες ημέρες. Η Μ. Κορινθίου και ο Γ. Αϊβάζης θέλουν να ξεκουραστούν ουσιαστικά και να αφιερώσουν χρόνο ο ένας στον άλλο που λόγω του επαγγελματικού τους φόρτου δεν είναι ποτέ αρκετός. Η Ισμήνη, που βρίσκεται στην εφηβεία, είναι για εκείνους η απόλυτη προτεραιότητα.

Βρίσκονται πάντα δίπλα της, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες που έχει αυτή η ηλικία. Εκτός, όμως, από τα καλοκαιρινά του σχέδια το ζευγάρι έχει να διαχειριστεί και τα επαγγελματικά του. Ετσι τον ερχόμενο Οκτώβριο οι δυο τους θα βρεθούν στο θέατρο «West Εnd» του Λονδίνου με την παράσταση «Τζόρνταν».

Μετά την επιτυχία στην Ελλάδα, ο σπαρακτικός θεατρικός μονόλογος, όπου πρωταγωνιστεί η Μ. Κορινθίου και σκηνοθετεί ο Γ. Αϊβάζης, ανοίγει τα φτερά του για το εξωτερικό.

ΠΗΓΗ: Realnews

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα